Prijenos Španjolska – Francuska, gdje gledati, kvote

gdje gledati španjolska francuska

Saznajte gdje gledati ŠpanjolskaFrancuska, prijenos utakmice Europskog prvenstva u nogometu.

Europsko nogometno prvenstvo bliži se svome kraju. Ostale su još samo četiri reprezentacije koje mogu podići prestižni trofej europskog prvaka, a to su Španjolska, Francuska, Nizozemska i Engleska. Utakmica između Španjolske i Francuske odigrat će se prva, a mnogi očekuju pravi spektakl. Za Španjolsku se govori kako je pokazala najviše na ovom natjecanju, a s time se teško ne složiti jer je igrala zaista impresivno. S druge strane, Francuska je izuzetno neefikasna na Euru, ali unatoč tome uspijeva proći svaku prepreku.

Sada je pred njima možda i ona najjača, a vidjet ćemo kako će reagirati u ovoj situaciji. Prema procjenama kladionica, zaista neće biti lako odrediti koja ekipa ima veće šanse za ulaskom u finale, a o tim kvotama ćemo više reći u nastavku. Sada se osvrnimo na to gdje gledati ovu nogometnu poslasticu i kada.

Gdje gledati Španjolska – Francuska, utakmicu Europskog prvenstva?

Budući da je Europsko nogometno prvenstvo jedan od najgledanijih sportskih događaja na svijetu, mnoge televizijske postaje i internetske platforme će ga prenositi. Gledatelji u Hrvatskoj mogu pratiti susret između Španjolske i Francuske na HTV 2, s početkom prijenosa u 21 sat. Kao i uvijek, utakmici će prethoditi i uvodna emisija, za sve oni koji se žele nešto bolje pripremiti za susret.

Za one koji neće moći gledati utakmicu na televiziji, online kladionice nude dobru alternativu. Mnoge od njih svojim korisnicima omogućuju prijenose brojnih sportskih događaja uživo. Stoga, provjerite njihove stranice jer je moguće da će i ova utakmica Europskog prvenstva biti dostupna. Osim toga, online kladionice često objavljuju prognoze o favoritima i šansama za pobjedu, što može biti zanimljivo za pratiti.

Tko je favorit i koje su kvote?

Gledajući kvote kladionica u Hrvatskoj, nema izrazitog favorita u ovoj utakmici, baš kao što se moglo i očekivati. Kvote na tu utakmicu su sljedeće:

Favbet: Španjolska 2.80 / Neriješeno 3.00 / Francuska 3.20
Germania: Španjolska 2.60 / Neriješeno 3.05 / Francuska 2.95
PSK: Španjolska 2.65 / Neriješeno 3.00 / Francuska 3.10

Okreni kotač sreće