Prijenos Španjolska – Hrvatska, gdje gledati, kvote

gdje gledati španjolska hrvatska

Saznajte gdje gledati Španjolska Hrvatska, prijenos utakmice Europskog prvenstva u nogometu.

Europsko prvenstvo počelo je na fantastičan način. Vidjeli smo čak šest golova u prvoj utakmici između Njemačke i Škotske, a domaćin je u njoj upisao veliku pobjedu rezultatom 5:1. Samo dan kasnije, već imamo tri utakmice na rasporedu, a ako budu i upola efikasne kao ova spomenuta, ljubitelji nogometa zaista će uživati. U jednoj od te tri utakmcie, onoj koja počinje u 18 sati, Hrvatska će započeti svoju kampanju na Euru. Protivnik teško da može biti teži, a riječ je o Španjolskoj koja slovi za jednog od glavnih favorita natjecanja.

Može se reći kako obje reprezentacije imaju velika očekivanja od ovog Europskog prvenstva, a u i dobroj će atmosferi ući u ovaj susret. Španjolska je u generalnoj probi pred Euro upisala veliku pobjedu nad Sjevernom Irskom, rezultatom 5:1, dok ej Hrvatska svladala sjajni Portugal rezultatom 2:1. Upravo je taj Portugal ocijenjen kao reprezentacija koja bi mogla igrati sličnim stilom kojim igra Španjolska, pa je zato ta pobjeda bila dosta bitna, iako je bila riječ samo o prijateljskoj utakmici.

Iako su mnogi već isplanirali praktički cijeli svoj dan oko ove utakmice Hrvatske, pa tako i odlučili gdje će je gledati, spomenut ćemo koje su opcije za gledanje utakmice za one koji možda još uvijek ne znaju.

Gdje gledati Španjolska – Hrvatska, utakmicu Europskog prvenstva?

Računajući na to da je Europsko prvenstvo u nogometu jedan od najgledanijih sportskih događaja u svijetu, jasno je da će ga prenositi velik broj televizijskih kuća i internetskih platformi. Što se tiče same televizije i dostupnosti iz Hrvatske, ova će se utakmica između Španjolske i Hrvatske moći pogledati na državnoj televiziji, točnije na programu HTV 2, a kao što smo ranije naveli, počinje u 18 sati.

Što se tiče onih koji možda neće biti u mogućnosti gledati na televiziji, solidna su opcija uvijek online kladionice. One često svojim korisnicima nude prijenose velikog broja događaja kroz klađenje uživo, pa tako definitivno posjetite njihove stranice jer je moguće da ćete među njima pronaći i ocu utakmicu Europskog prvenstva. Kada smo se već dotaknuli online kladionica, pogledajmo i što one kažu o tome tko je favorit i tko ima veće šanse za pobjedom.

Tko je favorit i koje su kvote?

Gledajući kvote kladionica u Hrvatskoj, Španjolska će imati nešto veće šanse za pobjedom u ovoj utakmici. Međutim, prema istim kvotama, definitivno ne treba otpisivati Hrvatsku:

Favbet: Španjolska 2.05 / Neriješeno 3.40 / Hrvatska 4.50
Germania: Španjolska 2.05 / Neriješeno 3.60 / Hrvatska 4.30
PSK: Španjolska 2.05 / Neriješeno 3.60 / Hrvatska 4.30

Okreni kotač sreće