Prijenos Španjolska – Njemačka, gdje gledati, kvote

gdje gledati španjolska njemačka

Saznajte gdje gledati ŠpanjolskaNjemačka, prijenos utakmice Europskog prvenstva u nogometu.

Europsko prvenstvo u nogometu bliži se svojoj završnici, a utakmica između Španjolske i Njemačke možda je i najjače što će nam ono ponuditi. “Finale prije finala” epitet je koji se uvelike može iskoristiti kako bi se opisala ova utakmica jer ona to doista i jest. Duel dvije ekipe koje u dosadašnje četiri odigrane utakmice nemaju niti jedan poraz. Španjolska je u svojim utakmicama slavila protiv Hrvatske, Italije, Albanije i Gruzije, a pritom je dobila gol samo od Gruzije. S druge strane, Njemačka je slavila tri puta te jednom remizirala. U prvom je krugu bila uspješnija od Škotske i Mađarske, a zatim je odigrala neriješeno sa Švicarskom. U osmini finala je pak bila bolja od Danske.

Zadnji susret ove dvije reprezentacije odigran je u Kataru, na Svjetskom prvenstvu, a tada je rezultat bio 1-1. Međutim, Njemačka je ispala u skupini, dok je Španjolska prošla dalje kao drugoplasirana. Prvi je iznenađujuće bio Japan, koji je kasnije ispao od Hrvatske.

Gdje gledati Španjolska – Njemačka, utakmicu Europskog prvenstva?

S obzirom na to da je Europsko prvenstvo u nogometu jedan od najpopularnijih sportskih događaja na globalnoj razini, jasno je da će ga prenositi mnoge televizijske mreže i internetske platforme. Konkretno, gledatelji u Hrvatskoj moći će pratiti utakmicu između Španjolske i Njemačke na državnoj televiziji, na kanalu HTV 2, s početkom u 18 sati.

Za one koji možda iz nekog razloga neće imati pristup tom televizijskom kanalu, dobar izbor su online kladionice. One često svojim korisnicima nude prijenose velikog broja sportskih događaja uživo, pa je preporučljivo posjetiti njihove stranice jer je moguće da će tamo biti dostupan prijenos ove utakmice Europskog prvenstva. Osim toga, pogledajmo i što kažu online kladionice o favoritima i šansama za pobjedu.

Tko je favorit i koje su kvote?

Gledajući kvote kladionica u Hrvatskoj, nema izrazitog favorita u ovoj utakmici, baš kao što se moglo i očekivati. Kvote na tu utakmicu su sljedeće:

Favbet: Španjolska 2.80 / Neriješeno 3.30 / Njemačka 2.90
Germania: Španjolska 2.80 / Neriješeno 3.20 / Njemačka 2.80
PSK: Španjolska 2.70 / Neriješeno 3.15 / Njemačka 2.85

Okreni kotač sreće