Prijenos Srbija – Engleska, gdje gledati, kvote

gdje gledati srbija engleska

Saznajte gdje gledati SrbijaEngleska, prijenos utakmice Europskog prvenstva u nogometu.

Europsko prvenstvo došlo je do svog trećeg dana, a to znači i nova tri susreta. Onaj vjerojatno najzanimljivi odigrat će se u “udarnom” terminu, a to je onaj od 21 sat. Utakmica je to u kojoj će snage odmjeriti Srbija i Engleska. Engleska slovi za jednog od glavnih favorita natjecanja, dok Srbija traži iskupljenje za poprilično loše Svjetko prvenstvo na kojem su ispali u skupini kao jedna od najlošijih ekipa.

Ždrijeb je svakako mogao biti bolji za Srbiju, barem što se ove prve utakmice tiče, ali unatoč tome, morat će prikazati jednu zavidnu razinu igre kako bi svladali velikog favorita.

Gdje gledati Srbija – Engleska, utakmicu Europskog prvenstva?

Računajući na to da je Europsko prvenstvo u nogometu jedan od najgledanijih sportskih događaja u svijetu, jasno je da će ga prenositi velik broj televizijskih kuća i internetskih platformi. Što se tiče same televizije i dostupnosti iz Hrvatske, ova će se utakmica između Srbije i Engleske moći pogledati na državnoj televiziji, točnije na programu HTV 2, a kao što smo ranije naveli, počinje u 21 sat.

Što se tiče onih koji možda neće biti u mogućnosti gledati na televiziji, solidna su opcija uvijek online kladionice. One često svojim korisnicima nude prijenose velikog broja događaja kroz klađenje uživo, pa tako definitivno posjetite njihove stranice jer je moguće da ćete među njima pronaći i ocu utakmicu Europskog prvenstva. Kada smo se već dotaknuli online kladionica, pogledajmo i što one kažu o tome tko je favorit i tko ima veće šanse za pobjedom.

Tko je favorit i koje su kvote?

Gledajući kvote kladionica u Hrvatskoj, Engleska će biti poprilično velik favorit. Ipak, možda ne u tolikoj mjeri da možemo sa sigurnošću reći kako Srbija ne može iznenaditi. Ovo su kvote na tu utakmicu:

Favbet: Srbija 6.60 / Neriješeno 4.60 / Engleska 1.50
Germania: Srbija 7.80 / Neriješeno 4.50 / Engleska 1.45
PSK: Srbija 6.80 / Neriješeno 4.50 / Engleska 1.50

Okreni kotač sreće