Shining Crown – slot na kojem hrvatski igrači ganjaju milijune

Najbolje slot igre - Shining Crown

Iako na prvi pogled izgleda malo zastarjelo i nema mnogo isplatnih linija, Shining Crown svejedno je jedan od najpopularnijih slotova u Hrvatskoj, na kojem su već isplaćeni milijunski jackpotovi…

Nema sumnje, zaljubljenici u slotove vole voćke, a slot u kojem ćete ih naći pregršt definitivno je Shining Crown kojeg je proizveo EGT Interactive, popularna razvojna tvrtka iGaming industrije, koja je nedavno promijenila ime u Amusenet Interactive.

Riječ je o igri koja je brzo stekla popularnost u domaćim online casinima, prije svega zato što su na njoj rano pala dva milijunska dobitka, čime je pokazala da je itekako pogodna za one igrače koji ganjaju progresivni jackpot.

A Shining Crown zapravo je prilično jednostavan slot kojeg će svatko brzo naučiti igrati, s povratom igračima (RTP) od solidnih 96.37% i visokom volatilnošću, što znači da ćete morati biti strpljivi prije nego što padne dobitak, ali kad se jednom složiti na vašem ekranu, mogao bi biti zaista izdašan…

Shining Crown sedmice uvećavaju ulog 500 puta

Shining Crown spada među EGT igre klasičnog tipa, koji se sastoji od 5 rola na kojima se pojavljuju po 3 simbola, a ukupno je 10 isplatnih linija na kojima se trebaju pojaviti isti simboli kako biste vaš ulog pretvorili u dobitak.

Shining Crown isplate

Voće dominira ovim slotom, kao i kod mnogih drugih EGT igara pa ćete višnjama, narančama, limunom i šljivama uvećati svoj ulog 15 puta, pod uvjetom da ih se pet pojavi na ekranu, raspoređenih uzduž isplatnih linija.

Simbol zvona nešto je vrjedniji i uvećat će vaš ulog 20 puta u istoj situaciji, a lubenica i grožđe 70 puta, dok vam najveću zaradu jamči pet sedmica na ekranu, koje uvećavaju ulog čak 500 puta.

Shining Crown dobitak

Osim pet simbola, do manje zarade dolazite i kad se slože po četiri ili tri simbola na pravim mjestima. Shining Crown RTP je visok prije svega zbog zamjenskog simbola koji vam je na raspolaganju. Naime, život vam olakšava Wild simbol krune koji zamjenjuje sve ostale, dok će se Scatter simboli zvijezde i dolara pobrinuti za dodatnu zaradu, ako se pojave na ekranu.

Važno je reći da je promjena veličine uloga faktor koji će utjecati na ishod vašeg igre kod ovog slota visoke varijance, kod kojeg je ključ uspjeha odigrati maksimalni ulog u trenutku kad automat izbacuje najvrjedniju kombinaciju simbola.

Shining Crown simboli

A kao i kod nekih drugih EGT slotova, postoji opcija duplanja uloga prognoziranjem crvene ili crne karte, kod onih dobitaka koji su vaš ulog uvećali za 35 ili manje puta…

Jackpot bonus igra za najsretnije

Osim što možete ganjati sedmice koje će višestruko uvećati vaš inicijalni ulog, u igri Shining Crown smiješe vam se i četiri razine jackpota, označene bojama pokeraških karata od kojih najviše vrijedi pikov jackpot.

Da biste se našli u bonus igri morate imate malo sreće, jer u nju ulaze igrači slučajnim odabirom, a dobro je što se ovdje možete naći neovisno o ulogu s kojim igrate, po čemu je Amusenet poseban.

Pikov jackpot trenutno se u domaćim kladionicama kreće do čak osam milijuna kuna, a dobit će ga onaj igrač koji u bonus igri od 12 karata koje leže licem prema dolje izvuče tri s pikovim simbolom na njima. Dobar jackpot jamče i tri karte sa srcem, u stotinama tisuća kuna kod vodećih priređivača igara na sreće, dok će se karo i tref pobrinuti za isplate u stotinama kuna, što se u ovakvom razvoju događaja može smatrati utješnom nagradom.

Dakle, Shining Crown ima vrlo zanimljive adute, prije svega po pitanju RTP-a i volatilnosti, a onda i mogućnosti osvajanja jackpota, bez obzira na visinu uloga s kojim igrate.

Zbog toga će ovaj jednostavni slot uvijek biti primamljiv hrvatskim igračima, pogotovo onima koji traže ogroman dobitak kakav mijenja preko noći kvalitetu vaše svakodnevice…

Isplati li se igrati slot Shining Crown u online casinu?

Shining Crown je slot oku ugodnih simbola i solidnog RTP-a. Nudi i jackpot nagrade najsretnijim korisnicima. Može biti dobar za reinvesticiju vašeg bonusa, ali i za provođenje dugoročne strategije.

Koje simbole vrijedi slagati na rolama slota Shining Crown?

Kruna je simbol uz koji je najlakše doći do dobitka, jer djeluje kao Wild i zamjenjuje sve ostale. Scatter simbol zvijezde također je odličan, jer donosi izdašne isplate u slučaju da se nađu najmanje tri na vašim rolama. I da, tu je sretna sedmica koja uvećava uloženo do 500 puta.

Kako povećati izglede za osvajanje jackpota uz slot Shining Crown?

Shining Crown nudi jackpot nagrade u stotinama tisuća eura u domaćim online casinima. Vjeruje se da s većim ulogom rastu izgledi da se nađete u Jackpot Cards dodatnoj igri. Tamo će vam pripasti glavna nagrada ako okrenete tri pikove karte.

Okreni kotač sreće