Sizzling Hot – Slot od kojeg hrvatski igrači ne odustaju

Sa svojim klasičnim Vegas simbolima i samo pet isplatnih linija, Sizzling Hot već godinama spada među najpopularnije video slotove u Hrvatskoj.

Jednostavnost je privlačna u igrama na sreću, što potvrđuje igra Sizzling Hot, u kojoj već puna dva desetljeća uživaju hrvatski zaljubljenici u kockanje.

Radi se o video slotu kojeg je još 2003. godine kreirao Novomatic , a dalje ga razvija sa svojom sestrinskom tvrtkom Greentube, koja dobavlja igre modernim online casinima.

Sizzling Hot besplatne igre danas možete igrati u svakoj hrvatskoj kockarnici, ali i iskušavati svoje znanje i sreću za pravi novac. Što je najbolje, pojavile su se brojne različite verzije ovog slota, a zanimljivo je da ćete njegove simbole vidjeti na vratima svakog automat kluba, ali i u promotivnim oglasima kockarnica na Internetu…

Koji simboli postoje u igri Sizzling Hot Deluxe?

Sizzling Hot prilagodio se online casinu, u odnosu na svoju izvornu verziju s početka milenija pa sada postoji Sizzling Hot Deluxe verzija koju igračima nudi većina domaćih kockarnica, s pet isplatnih linija i RTP-om 95.66%.

Radi se zaista o igri kojom će brzo ovladati čak i početnici, jer naići ćete na tek osam različitih simbola koji se pojavljuju na pet rola. Postoje tri vodoravne isplatne linije, kao i dvije koje idu u “cik-cak”, a već tri istovjetna simbola donose vam određenu zaradu.

Najvrjedniji simbol definitivno je sedmica, jer vam uvećava ulog 20 puta ako ih se tri nađu na pravim mjestima, dok će donijeti zaradu čak 1000 puta veću od uloženog, ako ih se nađe pet na isplatnoj liniji.

Ostatak simbola čini voće pa uz lubenice i grožđe možete uvećati ulog do 100 puta, a uz naranče, šljive, limun i trešnje do 40 puta, što čini zanimljivim ovu igru, jer većina simbola praktički ima istu vrijednost.

Uz sve to, tu je i Scatter simbol zvijezde, za koji nije bitno hoće li se naći na isplatnoj liniji ili neće, jer donosi vam dobitak u svakom slučaju, pod uvjetom da su barem tri na ekranu, s tim da njih pet uvećava ulog za čak 50 puta

Četiri dodatne verzije

Osim Deluxe verzije koja je najpopularnija među igračima, postoji još nekoliko varijanti svima poznatog Greentubeovog slota.

Jedna od njih zove se Sizzling Gems, koja također ima pet isplatnih linija, ali izvorni simboli su napravljeni u obliku dragulja, sa zvijezdom kao Scatterom koji najviše vrijedi i može uvećati vaš ulog čak 500 puta. Povrat igraču je 95.65%.

Sizzling Hot 6

Sizzling Hot 6 Extra Gold donosi vam pak mogućnost korištenja šeste role, što će tražiti i dodatni ulog, s tim da je u svakom trenutku možete i isključiti.

I ova verzija ima pet isplatnih linija, ali i mogućnost da skupite čak šest dobitnih simbola, koji u slučaju da se radi o sedmici uvećavaju ulog čak 1500 puta, a u slučaju lubenice i grožđa do 200 puta. No, RTP je 95.09%, što je manje od klasične Deluxe varijante.

Cash Connection – Sizzling Hot razlikuje se od ostalih verzija po četiri razine jackpota koje nudi, s tim da ona najveća može uvećati vaš ulog čak 16 tisuća puta.

Do takvih dobitaka možete doći kroz Lock & Spin značajku, koja se aktivira kad se na ekranu pojavi 6 ili više kugli, dok je sve ostalo slično kao i u izvornoj verziji. RTP je skromnih 95.00%, a kad znamo da postotak svake vrtnje povećava vrijednost jackpota, onda je jasno da su izgledi za zaradu još manji.

Sizzling Hot Twin Spinner

Za kraj, spomenimo još Twin Spinner Sizzling Hot Deluxe, koji je prilično zabavan jer možete igrati dva slota blizanca istovremeno, sa sedmicom koja uvećava ulog do 1000 puta i RTP-om od 95.10%.

Kako igrati Sizzling Hot besplatne igre?

Ako želite iskušati bilo koju varijantu ovog video slota, to možete napraviti besplatno u bilo kojoj hrvatskoj kockarnici. Na raspolaganju su vam demo verzije za koje se ne morate čak niti registrirati u online casinu, a dat će vam jasan uvid što je sve potrebno kako biste na ovoj igri došli do dobitka.

Naravno, Sizzling Hot online možete igrati bez ulaganja vlastitog novca zahvaljujući besplatnim vrtnjama, kao i bonus novcu u modernim casinima, s mogućnošću dolaska do vrijednog dobitka. Ova igra uključena je u brojne promocije pa vam gratis okretaja za nju sigurno neće nedostajati, gdje god da se registrirate.

No, unatoč njegovom ugledu, ne zaboravite da Sizzling Hot nema visok RTP, a samim time daje i skromne izglede igraču da dođe do zarade. Baš zato svakako isprobajte i druge slotove u svojoj kockarnici, jer neki idu uz značajno veći povrat korisnicima, a i grafičku dotjeranost koja je ipak na puno višem nivou…

Isplati li se igrati slot Sizzling Hot Deluxe?

Sizzling Hot Deluxe ima zabavne značajke, a i nešto veći povrat igraču od drugih popularnih Novomatic igara, kao što su Book of Ra i Lucky Lady's Charm Deluxe. No, još uvijek po RTP-u zaostaje za najboljim automatima na Internetu pa nije idealan za provođenje vaše dugoročne strategije.

Koji su najvažniji simboli u igri Sizzling Hot Deluxe?

Sretna sedmica najvažniji je simbol na automatu Sizzling Hot Deluxe, jer može uvećati vaš ulog do čak tisuću puta. Od ostalih, vrijedi još spomenuti lubenice i grožđe, jer uvećavaju uloženo do 100 puta.

Ima li Sizzling Hot Deluxe bonus igru s besplatnim vrtnjama?

Ne, Sizzling Hot Deluxe jednostavan je automat. Na vama je samo vrtjeti role i nadati se da će se pojaviti vrijedni simboli poput sretnih sedmica na njima. Nema bonus igre s množiteljima, a ni jackpot nagrada.

Okreni kotač sreće