Win for Life 10 20 – najlakši loto za pogađanje brojeva

Win for Life 10 20

Talijanski Win for Life 10 20 već više od desetljeća obavezan je dio ponude lutrijskog klađenja u domaćim kladionicama. Evo koji su vam izgledi pogoditi broj, a koje strategije možete koristiti u želji da ostvarite profit…

Znamo da je u lotu ponekad zaista teško pogoditi broj koji će biti izvučen, bilo da se radi o izvlačenju 7 od 39 kuglica ili 6 od 45, dvije standardne formule koje je godinama koristila Hrvatska lutrija.

Još veći je izazov pogoditi broj u izvlačenju njih 5 od ukupno 50 brojeva, što imamo u Eurojackpotu, uz doduše još 2 koja se izvlače od njih 12, što bi trebalo biti nešto lakše.

Uglavnom, šanse da ćete pogoditi savršenu kombinaciju u takvim lutrijskim igrama su 1 naprema nekoliko milijuna, no postoji i loto u kojem nije problem izabrati pravi broj, a zove se Win for Life 10 20.

Win for Life nema veze sa zadarskom humanitarnom utrkom Wings for Life, ali dobro je poznat zaljubljenicima u igre na sreću, jer u ponudi je domaćih sportskih kladionica već više od 10 godina i predstavlja najlakši loto za dolazak do pojedinačnog dobitka. No, ako želite ostvariti dugoročan profit, tada biste zaista morali iz dana u dan igrati besprijekorno…

Mala kvota na jedan pogođeni broj

Win for Life 10/20 talijanski je loto u kojem se izvlači 10 brojeva od 20 ukupno, što je potpuna suprotnost u odnosu na austrijski Zahlen, u kojem se izvlači 5 brojeva od njih 90.

Ovaj loto specifičan je po tome što se izvlači svakih sat vremena, od 7 do 23 sata, što znači da zaista možete odigrati bezbroj kombinacija, u potrazi za onom koja će vam donijeti zadovoljavajući dobitak.

Hrvatska kladionice nude različite koeficijente na jedan pogođeni Win for Life broj. Neke vam daju 1.90 što je skromno, dok je puno bolja opcija kvota 2.00 na jednu dobro izabranu kuglicu.

Međutim, koeficijenti se razlikuju i za kombinacije više pogođenih brojeva pa oni koji daju više na jednom broju, daju manju kvotu na dva ili tri, što trebate uzeti u obzir, prije nego odlučite gdje ćete provoditi svoju taktiku.

Koeficijenti 4.00 na dva pogođena broja, 9.00 na tri broja, 21.00 na četiribroja, 55.00 na pet i 165 na šest brojeva, što ćete naći u Prvoj Sportskoj kladionici smatraju se solidnim uvjetima za igru, dok je maksimum pogađanje 8 brojeva, uz kvotu 2222, što donosi vrlo izdašan dobitak…

Sistemski ili kombinacijski listić?

Loto Win for Life 10 20 nudi brojne različite strategije kako tražiti put prema dobitku. Neki igrači jednostavno odaberu dva do četiri broja i nadaju se da će baš oni biti izvučeni tijekom sljedećeg izvlačenja, a znaju i ponavljati istu kombinaciju cijeli dan, u nadi da će biti izvučena najmanje dvaput, što jamči određeni profit.

Druga opcija je koristiti sistemske listiće. Oni od vas traže ili uvećani ulog ili zadovoljavanje manjim dobicima na svakoj pogođenoj kombinaciji, no također povećavaju izglede da se vaše predviđanje obistini.

Pa tako igrači znaju igrati sisteme 4/5 i 5/6, koji vam uz minimalan broj kombinacija povećavaju šanse da uspješno pogodite brojeve, dok su tu još sistemi 4/6 i 5/7, koji dolaze u značajno više kombinacija, a samim time umanjuju eventualni profit.

Valja naglasiti da u vaše kalkulacije svakako morate uključiti i porez na dobitak, koji se plaća na svaki dobitak uz Win for Life 10 20, jer ovaj loto prema aktualnom Zakonu o igrama na sreću ne spada među lutrijske igre, već se gleda kao dio sportskog klađenja.

Drugim riječima, u trenutnim okolnostima nije jednostavno pronaći dugoročnu strategiju koja će vam donijeti izdašni profit uz ovaj talijanski loto, zbog čega svakako preporučujemo sportsko klađenje i online casino umjesto lutrijskih igara, ako vam je cilj ostvariti zaradu.

Međutim, Win for Life 10/20 svakako može biti odličan izvor zabave i dokazuje da postoji loto u kojem nije nikakav problem pogoditi jedan broj, no također se pretvara u ozbiljan izazov ako ambiciozno gađate sedam ili osam brojeva…