Prijenos Vekić – Alexandrova (Miami), gdje gledati, kvote, klađenje

gdje gledati Vekić Alexandrova

Saznajte gdje gledati Donna Vekić – Ekaterina Alexandrova, prijenos teniskog dvoboja drugog kola Masters turnira u Miamiju.

Nakon prvog Mastersa ove sezone igranog u Indian Wellsu kojeg su osvojili Carlos Alcaraz u muškoj te Iga Swiatek u ženskoj konkurenciji, odmah je započeo i drugi Masters koji se igra u Miamiju. Hrvatski tenis ima samo jednu predstavnicu u pojedinačnoj konkurenciji poslije prvog kola, a riječ je o Donni Vekić. U muškoj konkurenciji je Borna Ćorić otkazao turnir prije početka, a Duje Ajduković je ispao u prvom kolu kvalifikacija, dok je u ženskoj konkurenciji Petra Martić u prvom kolu izgubila od domaće kvalifikantice Claire Liu pa je sva pozornost na Osječanki.

Vekić je odmah u prvom kolu imala jako težak ždrijeb pošto joj je za “dlaku” izmaknuo status jedne od 32 nositeljice koje su slobodne u prvom kolu te je preko puta mreže imala tenisačicu koja ju je najviše puta pobjeđivala od svih u karijeri, Čehinju Karolinu Pliškovu. Bio je to njihov jubilarni 10. međusobni meč i tek treća pobjeda Hrvatice. Donna je igrala izrazito agresivno te je to bio jedan od njezina dva najbolja izdanja ove sezone uz onaj u Dubaiju kada je s 2-1 u setovima svladala drugu tenisačicu svijeta Arynu Sabalenku, a sada je konačni rezultat bio 6-4 2-6 6-2.

U drugom nastupu u Miamiju ju očekuje Ruskinja Ekaterina Alexandrova, trenutno 16. tenisačica svijeta. Ona je na posljednja dva turnira ispala u prvom izlasku na teren. U Dubaiju je sa 7-6 6-3 izgubila od Magdalene Frech, a na Indian Wellsu sa 7-5 6-1 od Yulije Putintseve. Njezin najveći uspjeh ove sezone je finale WTA turnira u Linzu u kojem ju je porazila Jelena Ostapenko sa 6-2 6-3.

Dvoboj između Donne Vekić i Ekaterine Alexandrove je na rasporedu u petak, 22. ožujka od otprilike 17:30 sati. Prijenos je omogućio SportKlub kao i sve najbolje hrvatske sportske online kladionice.

Tko je favorit i koje su kvote?

Vekić i Alexandrova su se dosad susrele četiri puta, a obje tenisačice su slavile po dvaput. Sve je počelo u prvom kolu WTA turnira u Budimpešti 2017. godine kada je Hrvatica bila bolja sa 6-3 7-5, dok je Ruskinja revanš dočekala 2020. godine na domaćem terenu u Sankt Petersburgu. Sljedeća dva meča su bila gotovo u potpunosti izjednačena. U prvom kolu WTA turnira u Stuttgartu 2023. godine je Vekić slavila sa 7-6 7-6, dok je u Linzu ove godine bilo 5-7 7-6 7-6 za Alexandrovu.

Shodno svemu dosad viđenom i kvote su poprilično izjednačene i radi se o meču koji je, kako se voli reći, 50-50. O tome svjedoče kvote čiji pregled iz svake od četiri najbolje hrvatske kladionice donosimo u sljedećim redovima. Klikom na poveznicu možete pogledati cjelokupnu ponudu svake od kladionica:

FAVBET: Donna Vekić – Ekaterina Alexandrova (1.85 / 1.85)

PSK: Donna Vekić – Ekaterina Alexandrova (1.85 / 1.90)

GERMANIA: Donna Vekić – Ekaterina Alexandrova (1.85 / 1.85)

MOZZART: Donna Vekić – Ekaterina Alexandrova (1.85 / 1.85)

Raspored mečeva na terenu 1:

  • 16:00 Storm Hunter – Emma Navarro
  • Donna Vekić – Ekaterina Alexandrova
  • Anastasia Potapova – Danielle Collins
  • Tommy Paul – Martin Damm
  • Cameron Norrie – Flavio Cobolli
Okreni kotač sreće