Prijenos Crvena zvezda – Benfica, gdje gledati, kvote

gdje gledati prijenos crvena zvezda benfica

Saznajte gdje gledati Crvena zvezdaBenfica, prijenos utakmice Lige prvaka u nogometu.

Pomalo neuobičajeno, ali novi format Lige prvaka osigurao je utakmice i četvrtkom, a jedna od njih bit će ona između Crvene Zvezde i Benfice. Ako Crvena zvezda želi doći do nekog uspjeha ove sezone u natjecanju, bit će izuzetno važno da ostvari pobjede na svom terenu. Neupitno je da će atmosfera na tribinama pomoći ekipi, no pitanje je u kolikoj mjeri i hoće li srpski klub uspjeti svladati protivnike kao Benfica.

S druge strane, Benfica je vrlo dobra ekipa koja se sasvim sigurno također nada osvajanju tri boda u ovoj utakmici, a može se reći i da je dosta iskusnija od Crvene zvezde upravo kada su europske utakmice u pitanju. Upravo bi ovaj susret mogao privući značajan broj gledatelja, a u nastavku ćemo reći i gdje će ga se moći pogledati.

Gdje gledati Crvena zvezda – Benfica, utakmicu Lige prvaka?

Liga prvaka, kao najprestižnije i najuzbudljivije natjecanje u europskom nogometu, okuplja najbolje klubove iz cijele Europe, a svake sezone privlači milijune navijača i gledatelja iz svih krajeva svijeta. Svaka utakmica donosi spektakl, a napetost na terenu osjeća se u svakom kutku planete. Utakmica između Crvene zvezde i Benfice predstavlja jednu od onih koje privlače posebnu pažnju, s obzirom na bogatu povijest i strastvenu bazu navijača oba kluba. Ovaj susret prenosit će se na Arena Sport 3, s početkom u 18 sati i 45 minuta.

Za one kojima ovaj program nije dostupan, postoji izvrsna alternativa putem online kladionica koje ponekad nude mogućnost gledanja sportskih događaja uživo. Osim same mogućnosti praćenja prijenosa, online platforme često dolaze s nizom dodatnih alata koji omogućuju dublje razumijevanje utakmice. Na primjer, dostupne su detaljne statističke analize, prikaz trenutne forme timova, prognoze ishoda te sažeci ključnih trenutaka utakmice.

Tko je favorit i koje su kvote?

Gledajući kvote kladionica u Hrvatskoj, može se reći kako niti jedna ekipa ovdje nije sigurni favorit. Utakmica je to koja bi mogla završiti s bilo kojim od tri potencijalna ishoda, a to potvrđuju i kvote:

Favbet: Crvena zvezda 4.10 / Neriješeno 3.80 / Benfica 1.92
Germania: Crvena zvezda 4.10 / Neriješeno 3.50 / Benfica 1.90
PSK: Crvena zvezda 4.00 / Neriješeno 3.85 / Benfica 1.90

Okreni kotač sreće