Favbet Unaprijedi Igru – promocija s bonus novcem i gratis vrtnjama

Favbet unaprijedi igru

Favbet Unaprijedi Igru promocija je koja je aktualna ove jeseni u Hrvatskoj. Kroz nju igrač može aktivnom igrom svakog dana do 50 besplatnih vrtnji, a i do dodatnih tjednih nagrada.

Favbet posljednjih godina pokušava uhvatiti korak s liderima na hrvatskom tržištu igara na sreću. Baš zato je značajno podigao kvote na popularnim sportskim događajima, a korisnicima nudi odmah nakon registracije bonus do čak 700 eura, kao i 30 eura oklada bez rizika te 200 besplatnih vrtnji.

Novi sponzor Dinama tako je pronašao recept kako darivati nove igrače, a sada pokušava osigurati bonuse i za one koji su najaktivniji u njegovom sučelju. U tu svrhu pokrenuta je Favbet Unaprijedi Igru promocija, kroz koju korisnik od listopada do početka prosinca može zgrabiti bonus baš svakog dana.

Promocija Favbet Unaprijedi Igru ima jednostavna pravila i svatko se u nju može uključiti. Dovoljno je prijaviti se u račun i kliknuti polje “Sudjeluj”. Kako pak skupljati bodove i doći do bonusa donosimo u našoj analizi u nastavku teksta.

Kako funkcionira Favbet Unaprijedi Igru promocija?

Favbet Unaprijed Igru na prvi pogled djeluje kao natjecanje među igračima, jer postoji ljestvica koja izdvaja najuspješnije. No, istina je da ova promocija zapravo daje priliku svakome da dođe do željenih nagrada. Na vama je samo igrati vrtnje na slotovima u minimalnoj vrijednosti 0,20 eura, kako biste se uključili u igru.

Favbet promocija

Možete se i kladiti, s minimalnim ulogom 5 eura po listiću te kvotom 1,70 na pojedinačnim okladama, a 3,50 na kombinatoru od najmanje tri para. Stolne igre i Aviator su isključene iz promocije.

Imate dva zadatka. Prvi je skupljanje bodova. Jedan osvajate nakon 5 odigranih eura na sportskom klađenju ili slot automatima. Što više bodova imate na kraju tjedna, to ćete osvojiti vrjedniju nagradu. Pa se tako igračima smiješe sljedeće nagrade:

  • za 10 000 bodova i više osvajate 100 € oklada bez rizika + 350 besplatnih vrtnji za Tome of Madness + 150% bonus na uplatu do 500 €,
  • za skupljenih između 1500 i 9999 bodova osvajate 50 € oklada bez rizika + 250 besplatnih vrtnji za slot Big Bass Bonanza + 150% bonus na uplatu do 200 €,
  • za skupljenih između 500 i 1499 bodova osvajate 30 € oklada bez rizika + 150 besplatnih vrtnji za slot Pearl Lagoon + 150% bonus na uplatu do 100 EUR,
  • za skupljenih između 150 i 499 bodova osvajate 20 € oklada bez rizika + 100 besplatnih vrtnji za slot Lille Funguard,
  • za skupljenih između 50 i 149 bodova osvajate 10 € oklada bez rizika + 50 besplatnih vrtnji za slot Rise of Ra.

Do dodatnog bonusa možete doći baš svakog dana. Naime, postoje izazovi koje ako ispunite pripast će vam 50 besplatnih vrtnji. Pa tako dnevni izazov može biti da odigrate 5 eura na utakmice rukometne Lige prvaka, a nagrada će vam biti 50 gratis okretaja na slotu Big Bass Bonanza kojeg je kreirao Pragmatic Play.

Tako se od igrača očekuje da kombiniraju sportsko klađenje i online casino, kako bi izvukli maksimum iz Favbet Unaprijedi Igru promocije. Što se pak skupljanja bodova tiče, nekim igračima već je uspjelo osvojiti više od 10 tisuća tjednih bodova te su primili maksimalnu nagradu propisanu ovom promocijom.

Naravno, kroz promociju Favbet Unaprijedi Igru to je lakše napraviti igranjem slotova, jer za čas ćete na njima uložiti značajnu cifru, čak i ako igrate s minimalnim propisanim ulogom od 0,20 eura. Pri klađenju to će ići malo sporije, ali vam može poslužiti za hvatanje dnevnih nagrada.

Favbet izazov

U svakom slučaju, promocija Favbet Unaprijedi Igru ugodno je osvježenje među bonusima ovog ambicioznog priređivača igara na sreću. Definitivno daje priliku onima koji igraju vrlo aktivno da nešto dobiju nazad od svoje kladionice, odnosno od online casina. To puno znači dok provodite svoju dugoročnu strategiju pa ovakve promocije cijene iskusni hrvatski zaljubljenici u igre na sreću…

Okreni kotač sreće