Nogomet

Tip tjedna: Tenerife – Girona, španjolski play-off (19.6.2022.)

Tenerife - Girona tipovi za klađenje

Čini se kako je klupska nogometna sezona u Europi odavno završila, ali u Španjolskoj zapravo nije. Naime, još uvijek se ne zna tko će sve igrati u La Ligi sljedeće sezone, a posljednjeg člana elitnog nogometnog razreda saznat ćemo ove nedjelje, kada igraju Tenerife i Girona.

Radi se o dobro nam poznatim klubovima koji su imali svoje epizode u prvoj španjolskoj ligi, a iako su završili peti i šesti na ljestvici Segunde, uspjeli su se probiti kroz prvu rundu doigravanja i međusobno će odlučivati o novom članu španjolske klupske elite.

Tenerife kojeg vodi Luis Miguel Ramis prošao je pokraj Las Palmasa, a u prvoj utakmici s Gironom odigrao je 0:0 u gostima pa se nada da bi mogao pobijediti na svom terenu, no to neće biti jednostavno, jer Eibar je čak imao prednost s gostovanja u prethodnoj rundi pa je svejedno uspio ispasti od kluba iz Katalonije.

Girona u svojim redovima ima iskusnog Cristhiana Stuanija, kao i Darija Sarmienta na posudbi iz Manchester Cityja pa na papiru djeluje kao ozbiljnija momčad, no to u španjolskoj drugoj ligi ne znači mnogo, jer igra se izuzetno tvrdo i svaki postignuti pogodak pravi je luksuz, pogotovo u ovakvim utakmicama.

Tenerife će zato pokušati čvrstom igrom postići ravnotežu na travnjaku i dočekati svoju priliku za pogodak, a mi vjerujemo da će se nadmudrivanje iz prve utakmice koja je završila bez pogodaka samo nastaviti u gradu Santa Cruz de Tenerife, smještenom na otočju u Atlantskom oceanu, udaljenom oko dvije tisuće kilometara od Madrida.

Taj podatak nije nevažan i ostatak La Lige sigurno navija za goste, jer im se ne putuje satima iznad oceana. Ipak, za ovu utakmicu je najbitnije znati da će oba suparnika više paziti na obranu, nego na svoj napad, zbog čega je oklada prvo poluvrijeme X, uz kvotu 1.95 koju nudi Germania po nama najbolja opcija koju možete uzeti u Španjolskoj ove nedjelje…

Utakmica: Tenerife – Girona
Datum odigravanja: 19.6.2022.
Vrijeme odigravanja: 21:00
Oklada: Prvo poluvrijeme
Tip: X
Koeficijent: 1.95 (Germania)

Okreni kotač sreće