Kreirani odgovori na forumu

Pregledavate post 1 (od ukupno 12)
  • Autor
  • odgovor na: Nixa Zizu TradeEZ – iskustva? #4364
    master200
    Sudionik

Pozdrav,
    Ima li neko da je uzeo ovu novu ulti grupu?

odgovor na: Nixa Zizu TradeEZ – iskustva? #3576
    master200
    Sudionik

Hahah di sam ja piso da mi netko da?
    Nemoj lupetat, ako nests znas i ako uzimas profit podjeli s drugima a ne na silu prodavat nesta sto nije tvoje

odgovor na: Nixa Zizu TradeEZ – iskustva? #3572
    master200
    Sudionik

Ja sam kupio sisteme i svima ih za đabe dao, puno prije tebe

odgovor na: Nixa Zizu TradeEZ – iskustva? #3512
    master200
    Sudionik

Kad si tolki bogatas sta tu nasilu prodajes za 50€, daj ljudima koji su izgubili pokazi kako ti uzimas tolke pare, dobijes link od grupe di nas ima pa salji kako se uzimaju pare, ionako ti to sigurno nis ne znaci kad uzimas 2,3k stalno

odgovor na: Nixa Zizu TradeEZ – iskustva? #3505
    master200
    Sudionik
    odgovor na: Nixa Zizu TradeEZ – iskustva? #3503
    master200
    Sudionik

Neces to ovdje nikom prodat, imamo svi sve sisteme koji su vec i javni

odgovor na: Nixa Zizu TradeEZ – iskustva? #2925
    master200
    Sudionik

Ako imas volje, mi imamo grupu u kojoj tako saljemo utakmice, izmisljamo sisteme, komentiramo… Pa da udjes i snimis nesto kako to u praksi i objasnis kako najbolje. Naravno ako imas volje, nama bi sigurno pomogo. Mi se vise fokusiramo na ono, zakon velikih brojeva, da ne moze bas 5 6 za redom past pa se tu nekako vidimo

odgovor na: Nixa Zizu TradeEZ – iskustva? #2922
    master200
    Sudionik

Koji sistem si radio ti dok si trejdo?

odgovor na: Nixa Zizu TradeEZ – iskustva? #2868
    master200
    Sudionik

Jesi i GG novi sistem probo?

odgovor na: Nixa Zizu TradeEZ – iskustva? #2850
    master200
    Sudionik

Daj link grupe na mail

odgovor na: Nixa Zizu TradeEZ – iskustva? #2846
    master200
    Sudionik

A o uvek profitu da ne pricam… u prvih par trejdova mi padne gol odmah cim sam uso. Od toga sto dalje

odgovor na: Nixa Zizu TradeEZ – iskustva? #2845
    master200
    Sudionik

Ja sam trejdo sve sisteme i svi su sranje. Najmanje sranje je platinum ali samo ako imas veliku banku od tipa 2k € i ako neizlazite iz trejda nego pustate utakmice do kraja. Npr jucer da ste odigrali sve utakmice lige prvaka pali bi samo real madrid. Ja kad sam igro pokrivo sam i rezultat 2-1 za favorita i 3-1, rasporedivo sam to nekako da malo manji profit bude ali da maksimalno smanjim mogucnost pada. Takoder sam igro sa minimalnim ulozima tako da kad bi igro povrat, da mi ulog nebi bio preveliki, a povrat sam igro na nacin da mi profit bude malo preko onoga sto sam izgubio i stvarno se pokazalo dobro no imao sam premalu banku i onda sam puko. Npr u subotu i nedjelju da ste igrali sve utakmice liga petice, od ukupno, ako se ne varam, 36 utakmica palo je samo 2 utakmice (ako sam dobro vidio) i to aston vila sa 6-1 i monaco sa 3-2. Velika prolaznost samo treba velika banka.
    Premium sport trejd je jos vece sranje tamo sam imo 2 utakmice u 2 mjeseca da su prosle…

Ako je netko nabavio ovaj GG novi sistem ako moze poslat na mail: [email protected] bio bi zahvalan

Pregledavate post 1 (od ukupno 12)