Kreirani odgovori na forumu

Pregledavate post 1 (od ukupno 2)
  • Autor
    Postovi
  • odgovor na: Arena sport iskustva #4291
    miroT
    Sudionik

    Ja imam televiziju preko A1 i tamo dodatno plaćam paket Arena Sport programa. Cijena je bila oko 45 kuna mjesečno, što je sada pretvoreno u eure pa je oko 6 eura mjesečno. Uz taj A1, ako se dobro sjećam, Arena Sport 1 i Arena Sport 2 su bili besplatni, a za sve ostale bilo je potrebno dodatno nadoplatiti.

    Arena prenosi i Ligu prvaka i Europsku ligu i neke od najvećih europskih liga. Znam da prenose španjolsku ligu i englesku ligu, a ostale ne gledam toliko pa nisam siguran, tako da to dodatno provjeri na njihovoj stranici. Kvaliteta prijenosa je odlična, nema problema sa slikom ili tako nečega, tako da bih rekao da se za cijenu koju sam naveo itekako isplati uzeti ovaj paket. Sad jedino ovisi preko koga ga želiš kupiti. Ja sam već od ranije imao A1 televiziju i platio njima dodatno za Arenu, ne znam kako to ide preko drugih providera.

    miroT
    Sudionik

    Razmišljao sam o tvojoj ideji da negdje uložiš novac, ali da to ne bude neka vrsta kocke… Prva stvar koja mi pada na pamet su definitivno nekretnine. Nije tajna da je ulaganje u nekretnine jedan od najsigurnijih poteza koje možeš napraviti ako imaš dovoljno početnog kapitala. Možeš kupiti stan ili kuću pa ih iznajmljivati. To ti donosi prilično stabilan mjesečni prihod, a i vrijednost nekretnine raste s vremenom.

    Ako ti se nekretnine čine kao previše velik zalogaj, možda bi trebao razmotriti ulaganje u fondove, poput index fondova ili ETF-ova. Oni ti omogućavaju da uložiš u široki spektar dionica, što znači da si manje izložen riziku nego kad ulažeš u pojedinačne dionice. Plus, povijesno gledano, tržište dionica raste, što znači da bi dugoročno trebao vidjeti povrat na svoje ulaganje.

    Još jedna opcija koju vrijedi razmotriti su startupovi. Istina, to je malo rizičnije, ali ako uspiješ pronaći sljedeći veliki hit, povrat na ulaganje može biti ogroman. Naravno, ključ je u diversifikaciji – ne stavi sva jaja u jednu košaru.

    Razmisli i o samostalnom učenju i ulaganju u sebe. Bilo da je to kroz tečajeve, seminare ili knjige, ulaganje u vlastito obrazovanje i vještine može ti dugoročno donijeti najbolji povrat.

Pregledavate post 1 (od ukupno 2)