Germania dijeli čak 250.000 kuna za vrijeme Svjetskog prvenstva!

Germania Bet Race

Kladionica Germania odlučila je zaljubljenicima u sportsko klađenje ponuditi dodatni razlog za prognoziranje ishoda dvoboja Svjetskog prvenstva. Čak 250 tisuća kuna podijelit će u sljedećih mjesec dana sretni igrači, a onom najuspješnijem pripast će 10 tisuća kuna.

Znamo da je Svjetsko nogometno prvenstvo najprivlačnije natjecanje igračima sportske prognoze u Hrvatskoj, a tako će biti i ove godine od 20. studenog do 18. prosinca, kada će se u našoj zemlji uplatiti stotine tisuća listića, na 64 utakmice najjačeg reprezentativnog nogometnog turnira.

A dodatni motiv za prognoziranje utakmica igračima daje Germania kladionica, koja je u Bet Race promociji odlučila podijeliti dodatnih 250.000 kuna svojim korisnicima za vrijeme SP-a, znajući da će interes za sportskim klađenjem u studenom i prosincu biti na vrhuncu.

Ne samo što će nagrade pripasti najsretnijima, već do vrijednog novca možete doći i upornim sudjelovanjem u ovoj promociji, što ide na ruku i onima koji možda nisu u stanju prognoziranjem doći do značajnog profita, no ovaj put im se smiješe nagrade čak i za promašene listiće…

Kako sudjelovati u Germania Bet Race promociji?

Kladionica Germania podijelila je svoju Bet Race promociju u dva dijela. Čak 200.000 kuna dijeli onim igračima koji svakog dana u razdoblju od 21. studenog do 18. prosinca uplate barem jedan listić dnevno, u vrijednosti najmanje 20 kuna.

Listiće imate pravo uplatiti na web stranici ove sportske kladionice, ali i u njezinoj aplikaciji, a čak i ako budu gubitni, svejedno imate izglede uzeti dio nagradnog fonda, kojeg će podijeliti na kraju svi oni igrači koji ispune postavljeni uvjet, odnosno ne propuste odigrati traženi listić kroz cjelokupno promotivno razdoblje.

A čak i ako ste zakasnili na početak ove promocije, svejedno možete zgrabiti nagradu do čak 10.000 kuna, jer Germania nagrađuje i svoje najuspješnije kladitelje, one s najimpresivnijim uplaćenim listićima.

Naime, drugi dio Bet Race promocije je pravo natjecanje, u kojem 50 najuspješnijih igrača dijeli nagrade, od 100 kuna sve do 10 tisuća. Pravila su jednostavna, jer od vas se traži da imate što više dobitnih listića, sa što većim tečajevima na njima.

Na kraju će se ukupni tečajevi na vašim dobitnim listićima međusobno zbrojiti i ako premašuju pogođene koeficijente drugih igrača, naći ćete se među nagrađenima i uzeti dodatna sredstva koja imate pravo i isplatiti sa svog korisničkog računa…

Što još nudi svojim igračima Germania?

Germania je jedna od kladionica s pregršt zanimljivih promocija pa je tako mjesecima tražila svoje najuspješnije igrače, kako bi napunila avion i poslala ih u Katar na Svjetsko prvenstvo.

Radi se o priređivaču igara na sreću koji također svojim novim korisnicima nudi jedan od najvećih bonusa dobrodošlice u Hrvatskoj. Radi se o čak 3.500 kuna, raspoređenih na vaša prva tri depozita, uz prilično poštene uvjete korištenja. To vam otvara perfektnu priliku da dođete do zasluženog profita već nakon registracije, čak i ako ste početnik u sportskom klađenju.

Osim toga, u Germaniji se ponedjeljkom dijeli bonus sretnim igračima slučajnim izborom, a imate priliku doći do zarade čak i s jednim promašajem na listiću, zahvaljujući promociji “Naplati promašaj”.

Tu su još bonus tečajevi na najzanimljivijim utakmicama baš svakog dana u tjednu, a ne zaboravimo ni uvećane kvote prilikom live klađenja, koje rastu u određenim minutama i tako vam povećavaju potencijalni dobitak.

Sve je to lijepi dodatak inače vrlo dobroj ponudi na sportovima kao što su nogomet i tenis, koji su zaista detaljno razrađeni, a osim dvadesetak različitih sportova za klađenje tu su još loto, virtualni sportovi i nezaobilazni online casino, sa sasvim solidnim izborom video slotova.

Sada je svojoj kolekciji igara na sreću Germania dodala vrlo atraktivnu Bet Race promociju u kojoj će iskusni igrači definitivno uživati, a ako vas zanima više detalja o svemu što u nju ulazi, potražite dodatne informacije OVDJE!

Okreni kotač sreće