Kako predvidjeti loto brojeve – strategije iskusnih igrača

Kako predvidjeti loto brojeve (screenshot: YouTube)

Mnogi se zaljubljenici u lutrijske igre pitaju u Hrvatskoj kako predvidjeti loto brojeve. Pa iako ne postoji strategija koja vam garantira dobitak, postoji nekoliko pristupa koji barem olakšavaju vaš izbor.

Loto je i dalje jedna od najpopularnijih igara na sreću u Hrvatskoj. To i nije iznenađenje kad znamo da glavni zgoditak na Eurojackpot lotu nerijetko prelazi vrijednost od 100 milijuna eura, što je količina novca uz koju više nikad ne biste trebali ići na posao u životu.

No, bilo da se odlučite za Eurojackpot, Loto 7, Loto 6, poljski Multi loto ili neku drugu sličnu lutrijsku igru, vjerojatno se pitate kako predvidjeti loto brojeve, odnosno koji pristup vam daje najbolje izglede da dođete barem do utješnih nagrada.

Tu odmah treba naglasiti da su vam izgledi da dobijete Eurojackpot otprilike 1 naprema 140 milijuna, a tek nešto veće šanse imate uzeti milijunski dobitak uz Loto 7 i Loto 6. To znači da uopće ne postoji strategija koja vam garantira zaradu, već o tome odlučuje prije svega sreća, a zabava i uzbuđenje su glavni razlozi zašto su loto igre svejedno vrlo popularne.

Ipak, čak i ako nema odgovora kako predvidjeti loto brojeve koji bi vas gurnuo u obećavajuću poziciju prije izvlačenja, postoji nekoliko strategija koje će vam olakšati vašu dugoročnu strategiju…

Ista kombinacija ili uvijek različita?

Kad su u pitanju loto brojevi, neki igrači vjeruju da je najbolja odluka kladiti se na vlastite sretne brojeve. U tu svrhu posežu za numerologijom ili ih možda izvlače iz svog dana rođenja, kao i iz drugih važnih datuma u svom životu.

Istina je, kombinacija brojeva koja je za vas sretna može biti baza vaše loto strategije. Drugim riječima, možete je forsirati iz tjedna u tjedan na lutrijskoj igri u kojoj sudjelujete, jer to je opcija koju vam nudi Hrvatska lutrija, kao i drugi priređivači igara na sreću. Na vama je samo izabrati opciju pretplata i tako ćete uplatiti vašu kombinaciju na sljedećih 2 do 8 izvlačenja.

Druga ideja je uvijek igrati različite brojeve, na temelju vaše trenutne inspiracije. To obično rade igrači koji vjeruju da im dobitak može donijeti isključivo mudro smišljena kombinacija brojeva, na temelju trenutnih trendova koji vladaju u lotu.

Kako predvidjeti loto brojeve

Pa se u tu svrhu obično igraju vezani brojevi, na primjer 7 i 8, jer je čest slučaj da se baš takva dva zajedno izvuku tijekom izvlačenja. Druga slična ideja kaže da treba igrati brojeve s jednim brojem razmaka između njih, poput 14 i 16, jer i to je situacija kakvu često vidimo kad bacimo pogled na rezultate nekog lota.

Igrači koji uvijek pokušavaju smisliti novu dobitnu kombinaciju služe se i grupiranjem brojeva. Pa na jednoj kombinaciji igraju više brojeva od 1 do 20, a na drugoj možda forsiraju brojeve između 30 i 50, jer na lotu nije rijetkost da bubanj zajedno baca više malih ili velikih brojeva tijekom izvlačenja.

Tako igrač dobiva osjećaj da svojim razmišljanjem utječe na ishod lota i tako se približava odgovoru na pitanje kako predvidjeti loto brojeve. To čini uplatu listića uzbudljivom, no traži i puno više razmišljanja od uplate uvijek iste sretne kombinacije…

Vrući i hladni brojevi

Jedna od taktika igrača kako predvidjeti loto brojeve je i korištenje vrućih, odnosno hladnih brojeva. Vrući brojevi su oni koji su u posljednje vrijeme puno puta izvučeni, dok hladni nisu već dugo izvlačeni.

Koje razdoblje uzeti u obzir? Neki se odlučuju analizirati posljednjih pola godine, neki i pet godina, dok ima i onih koji gledaju čitavu povijest neke loto igre, kako bi došli do zaključka koji brojevi imaju najveće izglede biti izvučeni.

Pa tako uvijek možete odigrati jedan listić s brojevima koji su već bili izvlačeni u posljednje vrijeme, a jedan s onima koji dugo nisu bili među dobitnima, što je intrigantno i čini vašu misiju lova na milijunski zgoditak zanimljivijom.

Postoji li recept kako predvidjeti loto brojeve?

Ako vam ovaj tekst nije dao odgovor na pitanje kako predvidjeti loto brojeve, nemojte biti razočarani. Naime, što god napravili morate znati da će vam trebati luda sreća ako želite uspješno predvidjeti loto brojeve. Naime, svaki broj zapravo ima jednake izglede biti izvučen, a ima ih najčešće više od 35 što vaš zadatak pogađanja čini vrlo teškim.

Zato je važno u lotu sudjelovati isključivo iz zabave, a ako želite sustavnom igrom tražiti put do dobitka tada je sportsko klađenje puno bolji izbor. Što se pak milijunskog zgoditka tiče, svakako uzmite u obzir i online casino, jer su u njemu ipak nešto veći izgledi osvojiti jackpot nego na lotu…

Okreni kotač sreće