Kako se kladiti na sigurno na Internetu?

Kako se kladiti na sigurno

Mnogi hrvatski igrači se pitaju kako se kladiti na sigurno, odnosno kako ulagati novac na one listiće na kojima su najveći izgledi da rezultiraju dobitkom. Donosimo osvrt na nekoliko smjerova kojima možete krenuti.

Online klađenje donosi nam mnogo uzbuđenja i zadovoljstva, pogotovo nakon što svi parovi na listiću prođu i prognoza rezultira impresivnim dobitkom.

To je osjećaj kojeg bi igrači voljeli iskusiti svakog dana, no u praksi nije lako zaredati s dobitnim listićima. Baš zbog toga mnogi se pitaju kako se kladiti na sigurno, pritom misleći na strategiju koja vam daje najbolje izglede da pogodite sve parove na svom listiću.

Radi se o tematici koja se često pojavljuje čak i u filmovima, kada netko ode u prošlost i tamo bez problema pogađa ishod svih utakmica, znajući da su se u njegovo vrijeme već dogodile. Međutim, u stvarnosti postoje sasvim drukčije opcije kako se kladiti na sigurno, a mi ćemo ovdje predstaviti tri najvažnije…

Matematičko klađenje na sigurno

Ako vas zanima kako se kladiti na sigurno, bez ikakvih šansi da ostanete bez zarade, tada biste trebali ovladati takozvanim arbitražnim klađenjem. Radi se o okladama na sve moguće ishode sportskog događaja, pri čemu na kraju dolazite do sigurne zarade.

Kako se računa porez na kladionice

Na primjer, ako je jedna kladionica postavila kvotu 2.10 na jednog tenisača, dok se druga ne slaže i nudi 2.25 na protivnika, tada ćete doći do sigurne zarade ako uplatite na obje kvote, pod uvjetom da ne plaćate nikakvu proviziju.

Matematičko klađenje na sigurno najbolja je moguća taktika, jer jednostavno ne možete izgubiti. No, problem je što se rijetko pojavljuju ovakve situacije u ponudi, a i potrebno je uložiti pregršt novca kako bi vaša zarada bila značajna.

Informacije vrijedne sigurnog dobitka

Na sigurno se možete kladiti čak i ako u teoriji postoji šansa da promašite vašu prognozu. Govorimo naravno o utakmicama i sportovima o kojima imate bolje informacije od samih bookmakera, što vam olakšava put prema dobitnom listiću.

Na primjer, ako vi znate da neka momčad ima hrpu bolesnih i ozlijeđenih igrača, a bookmaker to nije detektirao, tada imate priliku odigrati na suparnika uz visoku kvotu. Ako to stalno ponavljate, imate sjajnu priliku da dođete do dugoročnog profita.

Siguran dobitak u klađenju

Postoje i sportovi u koje se bookmakeri jednostavno ne razumiju. Njihovi gafovi na Formuli 1 odavno su legendarni u Hrvatskoj, a na krivo postavljene kvote naići ćete i na mnogim drugim manje popularnim sportovima. Na vama je samo bolje poznavati ono što bi se moglo dogoditi na terenu od same kladionice, kako biste dobili jedan od najboljih odgovora na pitanje kako se kladiti na sigurno…

Kako se kladiti na sigurno uz pomoć bonusa?

Jedan od načina kako se kladiti na sigurno svakako je i korištenje bonusa. Naime, online kladionice redovito dijele svojim korisnicima gratis sredstva, kako bi ih nagradile za registraciju ili za vjernost.

Uz pomoć takvih novčanih bonusa, kao i besplatnih oklada itekako je moguće doći do sigurnog profita. Naravno, mnogo toga ovisi o pravilima korištenja bonusa, no vodeće hrvatske kladionice uglavnom dijele gratis sredstva po poštenim uvjetima pa ih se isplati uzeti i iskoristiti.

Igre na sreću - kako dobiti na kladionici

Oni koji znaju kako se kladiti na sigurno pokušavaju što češće koristiti bonus, jer su svjesni da im takav novac daje značajnu prednost ispred kladionice. Ako još k tome postoje sportovi u koje se razumijete bolje od bookmakera te dobro vladate matematičkom vjerojatnošću, tada ste zaista spremni za dolazak do lijepe zarade.

U svakom slučaju, osim ako ne postoje matematičke garancije, nijedna oklada zapravo nije sigurna. No, ako igrate na isplative kvote, na kojima je velika vjerojatnost da postanu dobitne, tada si definitivno dajete šansu za dolazak do sigurnog dugoročnog profita, što je i cilj svakog ozbiljnog kladitelja u Hrvatskoj…

Postoji li sigurna oklada u online kladionicama?

S vremena na vrijeme bookmakeri naprave takvu pogrešku da vam ponude potpuno sigurnu okladu. Događa se to najčešće na Formuli 1, a zna se pojaviti na drugim sportovima. No, ako bookmaker obavi posao kako treba, tada nijedna prognoza nije sigurna i uvijek postoji mogućnost da se dogodi iznenađenje.

Zašto se igrači u kladionicama pokušavaju kladiti na sigurno?

Klađenje na sigurno maksimizira vaše izglede slaganja dobitnog listića. No, ako to radite igranjem iznimno niskih kvota, oko 1.20 ili manjih, tada si ne činite uslugu. Vjerojatnost pogađanja neke prognoze ne ovisi o koeficijentu postavljenom od strane bookmakera, već o objektivnim faktorima.

Donosi li ziheraško klađenje uspjeh u online kladionicama?

Ziheraškim klađenjem definira se obično tipovanje na iznimno niske koeficijente, budući da su na njima najbolji izgledi da ćete pogoditi vašu prognozu. No, u realnosti takve su kvote obično niže nego što bi trebale biti, a nisu ni potpuno sigurne. To vas stavlja u tešku poziciju pa ziheraška igra obično završi dugoročnim neuspjehom.

Okreni kotač sreće