Kripto kladionica 1xBit sada nudi i oklade uz Polygon

Polygon 1xBit

Ljubitelji kripto ulaganja i igara na sreću već godinama uz 1xBit imaju priliku kladiti se i kockati ulažući kriptovalute, kojima je sada dodan i Polygon.

Kriptovalute su otvorile neki sasvim novi svijet igara na sreću, potpuno odvojen od bankovnog sektora. Naime, danas možete povezati svoj kripto novčanik s korisničkim računom sportske kladionice i online casina te prebacivati sredstva na obje strane.

A najdalje u tome otišla je kladionica 1xBit, poznata po svojoj detaljnoj razradi svakog sportskog događaja, kao i atraktivnom bonusu dobrodošlice koji se dijeli u milijunskom iznosu.

1xBit nudi niz različitih kriptovaluta koje možete pretvoriti u sredstva za klađenje i kockanje, dok je miliBitcoin mjerna jedinica u kojoj možete pratiti vaše uspjehe.

A sada je bogatom portfelju dodan i Polygon, koji je uspješno integriran na 1xBit platformu. Ovaj novi kripto novčić nudi igračima originalne mogućnosti, zahvaljujući svojim iznimnim karakteristikama…

Što je Polygon?

Polygon se pojavio 2017. godine kada je lansiran pod imenom MATIC. Kreirao ga je strastveni tim razvojnih programera i osnivača, od kojih su poseban doprinos dali Jaynti Kanani, Sandeep Nailwal, Anurag Arjun i Mihailo Bjelic. U lipnju 2020. godine lansirana je MATIC glavna blockhain mreža, a u veljači 2021. godine projekt je brendiran novim imenom Polygon.

Polygon je decentralizirana platforma za Web3 aplikacije i dAppove, namijenjena poboljšanju najvećih nedostatak Ethereuma. Ima poboljšanu prilagodljivost i pristupačnost korisnicima te smanjene troškove transakcija, koje su kod Ethereuma visoke. Naime, unatoč tome što je najpopularnija platforma za pametne ugovore, ETH mreža nije kompatibilna s drugim blockchainovima, a često završi zagušena što diže troškove transakcija.

Polygon je tu da to promijeni, jer omogućuje interoperabilnost s drugim lancima te kreira sistem u kojem razvojni programeri lako mogu uvesti i održavati njihovu vlastitu mrežu, kompatibilnu s Ethereumom.

Ekosistem iza valute se uzda u Proof-of-Stake (PoS) algoritam s mrežnim validatorima. Polygon je zbog toga sposoban provesti 65.000 transakcija u sekundi, s potencijalom povećanja na milijun transakcija u sekundi. Ovakva brzina garantira da se svaki novi blok pojavi u vremenu ispod dvije sekunde.

Mreža podržava različita rješenja skaliranja: Plasma, ZK Rollups, Validum Chains, Optimistic Rollups itd. Krajnji cilj svega ovog je drastično ubrzati blockchain bez smanjivanja sveukupne sigurnosti i toga da sustav postane previše kompliciran za korištenje. Polygon snižava opterećenje Ethereuma tako što radi na transakcijama na vlastitom PoS lancu, prije konačne potvrde koju zabilježava glavna mreža Ethereuma.

Ova revolucionarna mreža potpuno je kompatibilna uz Ethereumov Virtual Machine (EVM). Povezani lanci ostaju suvereni i zadržavaju svoj model vođenja, no u isto vrijeme svi su oni interoperabilni međusobno, kao i s Ethereumom.

Polygonova nativna valuta zove se MATIC. Maksimalna masa novčića je 10 milijardi jedinica, s 85% njih koji su već u prometu. Polygon može biti ponosan na svoja dosadašnja postignuća: više od 130 milijuna korisnika ima koristi od ove tehnologije. Polygon blockchain se dnevno nosi s 3 milijuna transakcija, a više od 19.000 različitih decentraliziranih aplikacija koristi ovaj ekosistem.

U svakom slučaju, zahvaljujući 1xBit i Polygonu, klađenje u kriptovalutama danas je lakše i brže nego ikad prije…

Zašto se kladiti uz Polygon u 1xBit kladionici?

Polygon transakcije uz 1xBit su munjevito brze i jeftine. Novac će biti na vašem korisničkom računu u sekundi.

Drugim riječima, sada je dobar trenutak kreirati 1xBit korisnički račun, ako ga još nemate. Ogromni bonus dobrodošlice do 7 BTC smiješi se novim igračima na prva četiri depozita, a odlično je i što ovdje možete igrati anonimno, štiteći svoju privatnost kod priređivača igara na sreću kod kojeg vam samo treba validna email adresa pri izradi profila.

Isplata vaših dobitaka se odvija u sekundi i nema provizije, a 1xBit podržava više od 40 kriptovaluta, uključujući i one najpopularnije, u koje ubrajamo Bitcoin, Ethereum, USDT

U svakom slučaju, uz kripto novčić MATIC kojeg odlikuje visoka skalabilnost i niski troškovi, klađenje i kockanje možete u 1xBit kladionici podići na još viši nivo!

Okreni kotač sreće