Bonus

Bonus na prvu uplatu do 100€

SuperSport kladionica

Klađenje je u našoj zemlji bilo i ostalo u modi. Već niz godina neke od najprofitabilnijih tvrtki u Hrvatskoj upravo su domaće kladionice, a među njih svakako spada SuperSport kladionica, naš najpoznatiji i najpopularniji priređivač igara na sreću, s godišnjim profitom u stotinama milijuna eura.

Gotovo da nema igrača u našoj zemlji koji nikad nije uplatio listić kod Super Sport kladionice, koja se prvi put s fizičkim poslovnicama pojavila 2000. godine, da bi deset godina kasnije prva dobila domaću licencu za online klađenje i tako učvrstila svoje mjesto kladioničarskog lidera u Hrvatskoj.

SuperSport naslovnica

Kladiona Super Sport ne uživa svoju popularnost slučajno. Riječ je o kladionici koja prati trendove, radi na svojoj promociji i igračima nudi priliku pokazati svoje sportsko znanje, u oku ugodnom sučelju. Zato svakako zaslužuje detaljnu recenziju svih svojih prednosti i nedostataka, kako bi domaći igrači napokon dobili kvalitetan vodič, kroz klađenje u najpoznatijoj hrvatskoj kladionici…

SuperSport registracija s kojom sve započinje

Ako ste izabrali SuperSport kao kladionicu u kojoj želite igrati, prvi korak svakako je otvaranje vlastitog korisničkog profila.

SuperSport registracija

SuperSport račun ćete otvoriti klikom na gumb “registracija” u samom vrhu ekrana, nakon čega će se pred vama pojaviti upute koje dokumente pripremiti i obrazac koji trebate ispuniti.

SuperSport registracija nije komplicirana, ali traži od vas niz podataka, od email adrese i telefonskog broja, do imena i prezimena, adrese stanovanja, OIB-a, IBAN-a pa čak i broja osobne isprave.

Kad to sve ispunite, na vama je otkriti jeste li politički izložena osoba ili ne, prihvatiti uvjete korištenja i pravila privatnosti, nakon čega imate pravo završiti proces. Potvrdom putem emaila napravit ćete sve što je potrebno da Super Sport registracija bude završena, a vaš korisnički račun spreman za upotrebu.

SuperSport kladionica ima bonus dobrodošlice

Naravno, ako nikad niste imali otvoren korisnički račun u SuperSport kladionici, svakako preporučujemo da prilikom otvaranja ulovite SuperSport bonus dobrodošlice, koji u ovom trenutku iznosi do maksimalnih 100 eura i primjenjuje se isključivo na sportskom klađenju.

Da biste ga aktivirali, potrebno je prihvatiti ga i zatim uplatiti željeni iznos u roku od 7 dana. SuperSport bonus udvostručuje cifru na vašem računu, u maksimalnom iznosu od 100 eura, a minimalnom 2 eura.

SuperSport bonus dobrodošlice

SuperSport kladionica postavlja sljedeće uvjete za isplatu bonusa, koji iskusnom igraču ne bi trebali predstavljati velik problem:

  • rok za ispunjavanje uvjeta je 30 dana,
  • bonus se isplaćuje u 4 etape, po 25%, nakon 70, 140, 210 i 280 odigranih eura,
  • uzimaju se u obzir samo kombinacijski listići, ukupnog koeficijenta 2.50 ili više,
  • ne priznaju se sistemski listići ili virtualni sportovi,
  • stornirani listići se ne uzimaju u obzir.

Možemo reći da su to prilično pošteni uvjeti, pogotovo rok od čak mjesec dana, dok vodeće europske kladionice možda traže kao uvjet za bonus kombinacijske listiće na nešto manje kvote, ali Super Sport ponuda igranja listića na koeficijent 2.50 nije potpuno neprihvatljiva.

Ovaj bonus sasvim je dobar početak igre u kladionici SuperSport, no nažalost kasnije ćete se rijetko osladiti poklonjenim novcem

Bonus dobrodošlice je trenutno jedina hvalevrijedna promocija koju ova kladionica nudi, što je ipak malo previše konzervativno. No, povremene promocije, kao i organizirana natjecanja među igračima javljaju se s vremena na vrijeme, a ulovit ćete ih prateći društvene mreže, newsletter i push notifikacije na mobitelu.

Solidna razrada ponude i povremeni visoki koeficijenti

SuperSport definitivno nije kladionica koja će vam ponuditi najveće kvote na europskom tržištu, a manipulativni troškovi i porez na dobitak dodatan su uteg u vašoj misiji ostvarivanja dugoročnog profita. No, svejedno ćete ovdje često pronaći odličnu priliku za slaganje dobitnog listića.

SuperSport ponuda

Svakako pomaže Super Tip, dnevna uvećana kvota na najzanimljivijoj utakmici, koja se svojom izdašnošću može nositi s domaćom i inozemnom konkurencijom. Tu je i Super šansa, podebljani koeficijent na izdvojenim utakmicama za igrače koji vole odigrati 5 ili više događaja na istom kombinacijskom listiću. 

SuperSport ponuda sastoji se svakodnevno dvadesetak različitih sportova za online klađenje, uključujući i one najpopularnije u Hrvatskoj, poput nogometa, hokeja na ledu, košarke, rukometa i tenisa, dok posebnu pažnju treba usmjeriti prema Formuli 1 i borilačkim sportovima, jer tu bookmakeri znaju biti darežljivi, časteći igrače neobjašnjivo visokim kvotama.

Nogomet također vrijedi izdvojiti jer tu je najraskošniji izbor oklada na svakoj utakmici pa nije iznenađenje da je pojam “supersport ponuda za danas nogomet” među često korištenima u Googleu.

Dnevna ponuda SuperSport kladionice zapravo i nije pretjerano detaljna, ali je solidna, s različitim opcijama za klađenje na svakoj utakmici. Od onog što nudi SuperSport ponuda, izdvajamo ona tržišta klađenja koja se najviše isplate u ovoj kladionici:

Sport

SuperSport dnevna ponuda

Nogomet

Hendikep i zbroj golova, klađenje na strijelce

Košarka

Klađenje na učinak igrača, poluvrijeme/kraj i hendikep

Tenis

Točan rezultat setova, hendikep gemova, oklada prvi set/meč

Rukomet

Hendikep, zbroj golova, učinak pojedinih rukometaša

Hokej na ledu

Oba daju gol u prvoj trećini, zbroj golova, oklada prva trećina/kraj

Formula 1

Dueli vozača u kvalifikacijama, klađenje na odustajanja

 

Uz klasično klađenje za koje će se većina odlučiti, Super Sport kladionica igračima osigurava i Superbuilder, odnosno opciju slaganja više različitih oklada s iste utakmice, u jedinstveni koeficijent, što je još jedan dokaz da ova kladionica prati trendove.

U svakom slučaju, ako volite “pre-match” klađenje, Supersport kladionica ponuda ide uz zanimljive opcije i koeficijente koji znaju biti primamljivi, ali svakako provjerite i što nudi konkurencija…

SuperSport klađenje uživo uz raskošni live streaming

Sportska kladionica Super Sport potrudila se svojim korisnicima među prvima u Hrvatskoj ponuditi vrhunsko iskustvo live klađenja, koje uključuje i pregršt video prijenosa koji su sjajan dodatak svemu što nudi SuperSport uživo.

Super sport klađenje uživo

SuperSport uživo klađenje ide uz streaming bezbroj teniskih mečeva, kao i prijenos utakmica mnogih europskih nogometnih liga, uključujući talijansku, španjolsku i nizozemsku.

Kad je u pitanju Super Sport uživo nogomet definitivno nudi najviše opcija za igru, s mogućnošću klađenja na brojne različite segmente nogometne utakmice.

Što je najbolje, SuperSport uživo razrada ponude još je detaljnija nego pri klađenju prije početka samog dvoboja. Zato se svakako isplati pratiti ono što nudi Super Sport kladionica uživo dok se akcija odvija na terenu, i pokušati iskoristiti ponuđeno…

Supersport kladionica ima odličan dizajn

Bijela slova na crvenoj podlozi. To je postao sinonim za ono što predstavlja kladionica SuperSport, koja se upravo zbog pažnje oko brendiranja uspješno nametnula konkurenciji u Hrvatskoj, a mora se reći da ima jednu od najboljih i najfunkcionalnijih online stranica.

SuperSport dizajn

Naime, kad je u pitanju SuperSport ponuda sve što je pred igračem ima smisla. Na desktop verziji online stranice koju nudi kladionica Super Sport, bočni izbornik vas logično vodi kroz SuperSport klađenje, a gornji meni omogućuje da tražite željene utakmice i prema danu odigravanja.

Malo je drukčije na mobitelu gdje je cijeli naslovni ekran pretvoren u izbornik, ali kad se jednom nađete u željenoj utakmici, lako ćete se snaći u ponuđenim opcijama za klađenje i pronaći što tražite od onog što vam nudi Super Sport dnevna ponuda

Ponuda SuperSport kladionice zaslužuje samo jednu zamjerku pri dizajnu, zato što već na naslovnici ne izdvaja utakmice uživo SuperSport, što inačemaksimalno skraćuje put do željenog dvoboja i uplatu listića, no zaista se lako naviknuti na SuperSport sučelje koje zaslužuje vrlo visoku ocjenu.

Supersport aplikacija Sporti koju vrijedi skinuti

SuperSport kladionica ima i najbolju aplikaciju za mobilno klađenje u Hrvatskoj. Zove se Sporti i dostupna je za Android i iOS operativne sustave. Moguće ju je pronaći na samoj stranici ovog priređivača igara na sreću, pritiskom na zeleni gumb “Preuzmi aplikaciju”, u vrhu ekrana, a putem nje možete igrati Super Sport uživo, ali i kladiti se prije početka utakmica.

SuperSport aplikacija Sporti

Android App morate skinuti na mobitel sa same stranice, dok to korisnici iOS uređaja mogu napraviti u svom App Storeu. Visoke ocjene koje dobiva ova aplikacija nisu slučajne, jer je brza i funkcionalna te dodatno olakšava igru igračima kladionice Super Sport.

Ono što je nekoć bio sportski tjednik SuperSport, sada u neku ruku imate u Supersport aplikaciji. Naime, dolazit će vam redovite push notifikacije, koje će vas upozoravati na važne utakmice koje se igraju i eventualne promotivne akcije. Video prijenos pak odlično izgleda u aplikaciji, barem na modernim pametnim telefonima pa svakako preporučujemo njezino skidanje, ako mislite ozbiljno igrati u kladionici SuperSport.

SuperSport isplata u razumnom roku

SuperSport kladionica svakako spada među najsigurnije kad je u pitanju isplata vaših zasluženih dobitaka, jer je u potpunosti licencirana priređivati sportsko klađenje na teritoriju Republike Hrvatske, a toliko dobro zarađuje da joj nije problem isplatiti igračima ni stotine tisuća eura.

SuperSport metode plaćanja

Što se metoda uplata i isplata tiče, igračima nudi sve one najpopularnije u Hrvatskoj, uključujući bankovne kartice, Skrill i A Bon SuperSport, dok vlastiti Super Sport bon zasad ova kladionica nema u ponudi, za razliku od Hrvatske Lutrije i Germanije.

U svakom slučaju, metode plaćanja možemo razvrstati u tri kategorije:

Kategorija

Sve SuperSport metode plaćanja

Vrijeme isplate

Bankovna kartica

Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover

2-3 radna dana

E-novčanici i vaučeri

Skrill, Aircash, A bon, paysafecard

U roku od 24 sata

Ostalo

Potvrda kladomata, odlazak u poslovnicu

Trenutno

 

Zasad se još kladiona SuperSport nije ohrabrila ponuditi igračima uplate i isplate u kriptovalutama, kao neki europski konkurenti, no dosad je bio lider po pitanju inovacija u Hrvatskoj pa će zasigurno i u tome jednog dana biti među prvima.

Naravno, moramo naglasiti da je za nesmetanu isplatu novca potrebno odigrati kompletan uplaćeni iznos barem jednom, a također i verificirati svoj profil na stranici SuperSport HR, uz pomoć korisničke službe.

Supersport kladionica ima podršku samo putem emaila

Po mnogim stvarima SuperSport je primjer među hrvatskim kladionicama, ali ne i po pitanju korisničke podrške, jer još uvijek nije uveo chat uživo, koji odavno nude svi oni priređivači igara na sreću koji brinu da problemi korisnika što prije budu riješeni.

Ipak, na linku “Kontakt” pronaći ćete email na koji se možete javiti. Pouzdan je i vaš slučaj zna biti procesuiran kroz dan ili dva pa stigne odgovor. Dakle, ne možemo reći da je SS kladionica učinila podršku nedostupnom i da je komunikacija maksimalno otežana, no svakako smo naišli i na puno bolja rješenja…

Zaključak

SuperSport kladionica definitivno je jedna od onih u Hrvatskoj čiju ponudu treba imati na oku. Kod nje možete brusiti svoje vještine u oku ugodnom sučelju, uz raskošne video prijenose i bez brige oko isplate zasluženog dobitka. Uz sportsko klađenje isplaćuje i milijunske jackpotove na casino igrama, a svojim korisnicima nudi i odličan poker.

Ipak, kad je u pitanju Super Sport kladionica ponuda je limitirana, prije svega zbog ograničenih opcija za klađenje i skromnih bonusa, pa SuperSport ne bi trebao ostati vaša jedina opcija za klađenje.

Čak i ako se zaista ugodno osjećate uz SS ponudu, imajte na umu da uvijek treba imati otvoren korisnički profil na više različitih kladionica, kako biste odigrali vaš listić tamo gdje vam nude najveći koeficijent na željenom sportskom događaju… 

Za razmjenu iskustva s drugima možete posjetiti naš Supersport forum.

Najčešće postavljana pitanja

Kako izgleda verifikacija SuperSport korisničkog računa?

U prošlosti je bilo dovoljno poslati presliku osobne iskaznice, no u posljednje vrijeme od igrača se traži video poziv, pri kojem morate pokazati pred kamerom svoje lice i osobnu iskaznicu, a operater vam postavlja brojna pitanja. To zahtijeva strpljenja i živaca, ali kad napokon završi, moći ćete bezbrižno isplaćivati svoje dobitke.

Na kojem sportu je najlakše nadmudriti SuperSport bookmakere?

Što se bolje razumijete u neki sport, ligu i suparnike na terenu, veći su izgledi da ćete nanizati dobitne listiće. Ipak, prema našem iskustvu, najveći su izgledi u SuperSportu doći do dobitka na Formuli 1, jer su bookmakeri skloni sporim reakcijama pa čak i pogreškama. Iskusan pratitelj automobilizma gotovo da ne može dugoročno loše proći ako se ovdje kladi.

Postoji li link na kojem mogu pronaći popis SuperSport promocija?

Zanimljivo, takva stranica zasad ne postoji, niti na mobilnoj niti na desktop verziji. Na naslovnici ćete vidjeti koje su ponude i bonusi aktualni, a sve ostale novosti pratite putem newslettera, društvenih mreža i push notifikacija na aplikaciji Sporti.

Najbolje sportske kladionice

Favbet kladionica

100% bonusa do 700€, za nove igrače!

Germania kladionica

Bonus dobrodošlice, uz vrtnju na Kotaču sreće

Supersport

Bonus na prvu uplatu do 100€

Igraj Igraj