Kako se kladiti na hokej na ledu i biti u plusu?

Kako se kladiti na hokej

Hokej na ledu jedan je od najpopularnijih sportova za klađenje. Ako još uvijek ne znate kako se kladiti na hokej s ciljem dolaska do dugoročnog dobitka, donosimo za vas nekoliko vrijednih savjeta.

U Hrvatskoj živi pregršt sportskih znalaca. Zbog toga su mnogi različiti sportovi popularni za klađenje u online kladionicama. Na vrhu je definitivno nogomet, a zatim ga slijede košarka, tenis i rukomet. Svoje mjesto u top 5 najpopularnijih sportova za klađenje u Hrvatskoj je definitivno pronašao i hokej na ledu, idealan za igrače koji ganjaju krupne kvote.

Radi se o dinamičnom sportu u kojem se u sekundi mnogo toga može preokrenuti. Što je najzanimljivije, filozofija slaganja nogometnih listića uz hokej na ledu baš i ne funkcionira. Zato se mnogi pitaju kako se kladiti na hokej, čak i među iskusnim kladiteljima.

U tu svrhu donosimo mali vodič kako se kladiti na hokej, odnosno savjete kako odabrati najisplativije oklade za ovaj dinamični sport na klizaljkama…

Sport na kojem autsajderi dobro prolaze

Hokej je svakako među sportovima s kacigom na koje se uplati najviše listića u Hrvatskoj. No, ako mislite da se isplati popisati najveće favorite i složiti kombinacijski listić, u krivu ste.

Klađenje na hokej

Naime, hokej na ledu krcat je iznenađenjima. Zbog toga ga obožavaju igrači koji ganjaju krupne kvote. Ako postoji dobar savjet kako se kladiti na hokej, to je definitivno preporuka da lovite veći ukupan koeficijent od onog kojeg igraju nogometni kladitelji.

Zapravo, igranje koeficijenata ispod 2 gotovo da je potpuno neisplativo dok prognozirate ishod hokejaške utakmice. Čak možemo reći da je najbolje igrati na autsajdere s tečajevima od 3 na više, kroz sistem kojem je cilj donijeti vam dugoročni profit.

Igrači koji znaju kako se kladiti na hokej reći će vam da je to jedan od rijetkih sportova na kojima ima smisla koristiti sistemske listiće. Sistemi 2 od 4 i 3 od 4 ovdje mogu donijeti uspjeh na duge pruge, dok dio igrača ipak preferira igrati pojedinačne listiće na krupne kvote i onda im prilagođavaju svoj ulog, na temelju ishoda prethodnih uplata.

Oba daju gol i broj golova ekipe daju rezultate

Ako želite naučiti kako se kladiti na hokej uspješno gađajući koeficijente srednje vrijednosti, tada je svakako nužno odbaciti prognoziranje pobjednika i upustiti se u specifične oklade.

Naime, hokej na ledu je dobar sport za prognoziranje zbroja golova na utakmici. Ovisno o tome igraju li dvije efikasne ili neefikasne momčadi, definitivno možete pogoditi hoće li biti “over” ili “under” golova, pogotovo na profesionalnim ligama poput NHL-a.

Hokej klađenje

Neki igrači preferiraju pak klađenje na broj postignutih golova jedne ekipe, jer tada ovisite isključivo o raspoloženju jednog kolektiva. Tu je i oklada oba daju gol koja još češće prolazi nego na nogometu. No, u hokeju ovaj tip oklade ide uz niske kvote na cjelokupnoj utakmici. Međutim, tečaj je puno bolji ako igrate oba tima daju gol u prvoj trećini, što nerijetko prolazi kad igraju najbolji hokejaši svijeta.

Tu je i prva trećina/kraj, oklada koju možete igrati kako biste podebljati kvotu na svog favorita. Za kraj, svakako spomenimo oklade na individualni učinak igrača. Možete se kladiti na postignute golove, a u nekim kladionicama čak i na asistencije te isključenja.

Izbor je dakle širok, no nemojte pretjerivati. Držite onog u što se razumijete i uzmite u obzir sve bitne faktore koji odlučuju o ishodu utakmice, od ozljeda i forme do međusobnih rezultata i motivacije uključenih momčadi…

Gdje i kako se kladiti na hokej u Hrvatskoj?

Od hrvatskih kladionica Favbet ima najimpresivniju razradu hokejaških utakmica. Na NHL-u se možete kladiti na nekoliko razina hendikepa i zbroja golova, kao i na oba tima daju gol u svakoj od tri trećine. Dostupno je čak i klađenje na točan rezultat, uz redovite prijenose utakmica i bonus dobrodošlice do čak 700 eura.

Germania kladionica sa svojim bonusom za nove igrače ide pak do 1000 eura, a hokej je u ponudi svakog dana. Vrijedi izdvojiti kombinacijske oklade na ishod utakmice i zbroj golova, dostupan na svakoj utakmici.

Spomenimo još i Prvu Sportsku Kladionicu. U njoj ćete također imate pravo na gledanje hokejaških utakmica unutar svog korisničkog profila, a za klađenje možete koristi BetBuilder, uz koji više različitih oklada spajate u jednu.

U svakom slučaju, nije problem naučiti kako se kladiti na hokej. Na vama je samo držati se isplativih kvota i uzimati u obzir sve moguće specifične oklade koje online kladionice nude. Ne zaboravite samo da autsajderi u hokeju dobro prolaze pa ima smisla upravo na njima bazirati dugoročnu strategiju…

Okreni kotač sreće