Kako provjeriti Joker broj nakon izvlačenja lota?

Kako provjeriti Joker broj

Hrvatska lutrija svojim korisnicima nudi dodatnu Joker igru tijekom svakog lutrijskog izvlačenja, a najlakše ćete provjeriti vaš rezultat na samoj stranici državnog priređivača igara na sreću ili na njegovom YouTube kanalu.

Kako provjeriti Joker broj jedno je od pitanja koja najčešće postavljaju ljubitelji lutrijskih igara u Hrvatskoj. Naime, ako se odlučite proširiti svoj Eurojackpot listić dodavanjem Joker broja kojeg nudi naša državna Lutrija, nećete rezultat moći samo tako provjeriti na nezavisnim web stranicama koje prate izvlačenja najpopularnijeg europskog lota.

No, istina je da Joker igra zapravo uopće nije povezana isključivo s Eurojackpotom, već se radi o samostalnom projektu Hrvatske Lutrije, čija se novčana vrijednost povećava praktički iz dana u dan.

Zato donosimo malu analizu kako provjeriti Joker broj, kojim je Lutrija uspješno povezala sve svoje najvažnije lutrijske igre…

Što je Joker broj i kako ga uplatiti?

Ako imate otvoren korisnički profil u Hrvatskoj Lutriji i redovito igrate njezine lutrijske igre, vjerojatno ste primijetili oznaku Joker! u donjem dijelu svakog vašeg listića, koja vam omogućuje da za dodatnih 0,60 eura uplatite dodatnu igru.

Joker broj

Joker igra je ništa drugo nego pogađanje redoslijeda prvih šest znamenki izvučenih brojeva tijekom loto izvlačenja. Dakle, ako u Lotu 6 budu izvučeni brojevi 34, 25, 1, 23, 33, 40, joker broj će biti 451330, prema znamenkama brojeva koji su izašli iz bubnja. U Lotu 7 i Eurojackpotu gleda se pak prvih šest izvučenih znamenki, ne i ona posljednja.

Treba još jednom naglasiti da Joker broj određuju kuglice redoslijedom koje su izvučene, a ne od manjeg prema većem broju. To znači da ako vidite službene rezultate koji kažu da su izvučeni 1, 23, 25, 33, 34 i 40 te se poveselite zato što je vaš Joker broj 135340, mogli biste se na kraju razočarati, jer ključnu ulogu u određivanju dobitne kombinacije ima redoslijed izvučenih brojeva, a službeni rezultati ga ne otkrivaju.

Joker izvlačenje

Baš zbog toga se mnogi pitaju kako provjeriti Joker broj, jer pogled na izvučene brojeve ispisane na Internetu neće vam otkriti mnogo o Joker kombinaciji koja donosi novac, čija vrijednost povremeno ide sve do pola milijuna eura

Kako provjeriti Joker broj na najlakši način?

Već smo spomenuli da je Joker igra Hrvatske Lutrije specifična, jer izvlači se svaki dan u tjednu osim ponedjeljka, u sklopu Eurojackpota, Lota 7 i Lota 6. Ako želite naučiti kako provjeriti Joker broj vrlo je važno na vašem uplaćenom listiću provjeriti o kojem se kolu izvlačenja Joker broja radi, kako biste kasnije mogli saznati točan podatak.

Za razliku od Eurojackpota, kojem vrijednost skače za 7 milijuna eura svaki put kad ne bude izvučen, vrijednost Jokera u Hrvatskoj Lutriji raste vrlo sporo, no šest izvlačenja tjedno polako ga povećavaju, do razine koja se približava vrijednosti od pola milijuna eura, kada postaje atraktivan većem broju korisnika.

Ako vas zanima kako provjeriti Joker broj na najlakši mogući način, bez informacija koje bi se mogle pokazati krivima, tada svakako preporučujemo da otvorite web stranicu Hrvatske Lutrije, gdje će te unutar izbornika pronaći poveznicu “Loto igre”.

Kako provjeriti Joker broj u Lutriji

Tu se nalazi link “Rezultati izvlačenja” kojeg ćete uočiti na svom ekranu, iza kojeg se skriva padajući izbornik sa svim dostupnim loto igrama. Pronaći ćete među njima i Joker s izlistanim rezultatima posljednjih 10 izvlačenja, s tim da imate mogućnost pretraživanja i po danima ako se vaše izvlačenje dogodilo ranije u prošlosti.

Na istom mjesto također možete provjeriti kolike su bile novčane nagrade za svaki izvučeni broj, jer ne zaboravite da postoje Joker 5, Joker 4, Joker 3 i Joker 2 kombinacije, koje vam daju manje isplate u slučaju da ste pogodili barem neku od izvučenih znamenki.

Za kraj, svakako vrijedi spomenuti da vas pitanje kako provjeriti Joker broj vjerojatno neće toliko zanimati ako uplaćujete svoje listiće na Internetu. Naime, ako uplatite svoj listić online, unutar korisničkog računa odmah ćete nakon izvlačenja moći vidjeti jeste li nešto dobili ili niste, dok je to puno kompliciranije ako idete u poslovnicu po listić od papira.

Svejedno, dobro je znati  kako provjeriti Joker broj samostalno, jer događaju se ponekad slučajne ili namjerne administrativne pogreške unutar sustava.

Zato valja spomenuti da postoji i alternativno rješenje, a to je YouTube kanal od Hrvatske Lutrije na kojem možete pogledati snimke posljednjih izvlačenja Lota 7 i Lota 6, kako biste ste se uvjerili koja je Joker kombinacija zaista izvučena. Eurojackpot također ima kanal sa snimkama svojih izvlačenja pa i to možete provjeriti, ako ne vjerujete službenim rezultatima…

Uz koju lutrijsku igru je dostupno klađenje na Joker broj?

Joker broj ide uz Eurojackpot, Loto 7 i Loto 6. Riječ je o specijalnoj igri koju je osmislila Hrvatska lutrija. Na rasporedu je čak šest dana tjedno.

Kako znati koji je Joker broj izvučen tijekom loto izvlačenja?

Svakako provjerite u službenim rezultatima koji je Joker broj izvučen na lotu. S obzirom na to da broj ovisi o redoslijedu izvlačenja kuglica, lako se zbuniti i doći do krive računice o kojem se Joker broju radi.

Na kojoj lutrijskoj igri je najlakše pogoditi Joker broj?

Joker broj se sastoji od šest znamenki i jednaki su izgledi da ga pogodite na Eurojackpot lotu, Lotu 7 i Lotu 6. Za svaku znamenku imate šansu 10% da pogodite koja će biti izvučena, o kojem god lotu se radilo.

Okreni kotač sreće