Kreirani odgovori na forumu

Pregledavate post 1 (od ukupno 1)
  • Autor
    Postovi
  • DanijelSE
    Sudionik

    Pozdrav svima,

    vidim da ovdje spominjete sustave klađenja… Ne znam jeste li čuli za sustav dvostrukog klađenje pa bih vam dao nekoliko informacija.

    Radi se o sustavu u kojem se kladite na sve moguće ishode jedne utakmice, a da pri tom ostvarujete sigurnu zaradu. To je moguće tako da jednu okladu uplaćujete preko klasične kladionice, drugu preko burze kladionica, a u proces su uključeni i bonusi kladionice. Bez obzira na to što ćete jednu okladu izgubiti na drugoj će te ostvariti sigurnu zaradu, i to upravo zbog bonusa.

    E sad. Sigurno se pitate oko uvjeta bonusa jer ni jedna kladionica vam neće dati da podignete dobitak ako prije niste zadovoljili uvjete prometa. Dakle, na ishode jedne utakmice kladite se:

    1. Kod, primjerice, Betfaira koji ima svoje uvjete za bonus. Recimo tu igrate kvotu 1 (ovdje uložite bonus i dio svog uloga, recimo 100+100 eura)

    2. Na burzi kladionica Orbit Exchange igrate kvotu X2 (bez bonusa 200 eura)

    3. Recimo da su koeficijenti na ishode (1 i X2) te utakmice 2.

    U slučaju da ishod bude x2 dobili ste kod burze kladionica Orbit Exchange i dobitak možete odmah podići. Tu ste na uloženih 300 eura dobili 400 eura i dobitak od oko 100 eura (ovisno o porezima i slično).

    Što ako je dobila oklada kod Betfaira? Tada morate odigrati još jednu ili dvije runde kako biste ostvarili uvjete bonusa. U fiktivnom primjeru naveo sam kladionicu Betfair. Kako bi si mogli isplatiti dobitak recimo da Betfair uvjetuje da ukupni promet mora biti 600 eura… To znači da bi vi u sljedećoj rundi trebali uplatiti osvojenih 400 eura na sljedeću utakmicu. Recimo da vam program ponovo pronađe utakmicu gdje kvota 1 iznosi 2, a kvota x2 isto 2. Preko Betfaira igrate 1 s 400 eura, a preko Orbit Exchangea na X2 stavite 400 eura…

    U slučaju da opet pobijedi Betfair odnosno da prođe kvota 1 vi imate osvojenih 800 eura na ukupno uloženih 700 eura u dva kruga klađenja… U plusu ste, i ovaj put ste zadovoljili uvjete prometa i možete si isplatiti dobitak. A ako prođe kvota X2 opet ste u istom dobitku. Za iznos bonusa koji je ponudila kladionica.

    Naravno, neće uvijek koeficijenti biti kao u mom fiktivnom primjeru, ali to sam tako naveo kako bih pokušao objasniti kako to funkcionira.

Pregledavate post 1 (od ukupno 1)