Hrgović vs. Dubois – koja kladionica prenosi boksački spektakl?

Hrgović Dubois prijenos

Filip Hrgović i Daniel Dubois boksaju međusobno 1. lipnja u Rijadu. Ovaj boksački spektakl detaljno je razrađen u online kladionicama, a možete ga čak i gledati uživo unutar svog korisničkog računa.

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović pred najvećim je izazovom u svojoj karijeri. Boksat će ovog vikenda u Saudijskoj Arabiji protiv Daniela Duboisa, borca s jednako velikim ambicijama u teškoj kategoriji.

Očekuje se pravi spektakl u Rijadu, a eventualna pobjeda gurnula bi Hrgovića u sam svjetski vrh i približila ga borbi za titulu apsolutnog prvaka “kraljevske” boksačke kategorije.

Zato ne iznenađuje što hrvatske online kladionice posebno detaljno razrađuju baš ovaj boksački meč. Prednost daju Filipu Hrgoviću na kojem se kvota kreće oko 1.50, dok ćete na pobjedu Duboisa dobiti oko 2.80. S obzirom na karakteristike ovih boksača očekuje se prekid prije sudačke odluke, što je još jedan razlog zašto se isplati pogledati priredbu iz Rijada.

A zanimljivo je da ovaj dvoboj možete gledati unutar svog korisničkog profila za klađenje. To je nešto što prognoziranje teškaškog dvoboja u subotu čini još zabavnijim…

Favbet prenosi Hrgović vs. Dubois

Filip Hrgović već neko je vrijeme zaštitno lice Favbet kladionice. Zato je sasvim očekivano to što je ovaj priređivač igara na sreću uspio otkupiti prava na prijenos boksačkog spektakla iz Rijada. Da, meč možete gledati unutar svog korisničkog profila, a na raspolaganju vam je i pregršt različitih tipova oklada.

Hrgović Dubois ishod borbe

Pa tako u Favbet kladionici ne samo što možete tipovati na Hrgovića i Duboisa, već i na neriješeno na kojem je koeficijent 17. Doduše, to je rijedak scenarij u boksu i događa se samo ako jedan od tri suca tipuje na remi, a ostala dva dodijele pobjede različitim boksačima.

Favbet također nudi koeficijent 1.85 da će Hrgović do pobjede doći prekidom, bilo zbog nokauta, tehničkog nokauta ili nekog drugog oblika obustave akcije u ringu, poput diskvalifikacije.

Kvota je pak čak 4.80 na pobjedu Hrgovića sudačkom odlukom, a 9.50 da će suci na kraju podići u zrak ruku Daniela Duboisa. Na klasični nokaut našeg boksača kvota je pak 4.50, a na tehnički 2.65, ipak puno češći na profesionalnim mečevima. Na diskvalifikaciju nekog od boraca možete dobiti tečaj čak 70.

Na pobjedu Hrgovića u prvoj rundi dobit ćete pak tečaj 30, a najmanji tečaj 13 postavljen je na prekid u petoj, šestoj, sedmoj ili osmoj rundi. Favbet nudi i više rundi zajedno koje možete odabrati da će se u njima dogoditi završetak meča, što je još jedna opcija koju ima smisla uzeti u obzir.

Hrgović Dubois klađenje

Za kraj, dodajmo da je tečaj 8 da će se Hrgović naći u nokdaunu i zatim dići i ostvariti pobjedu, što bi bio zbilja spektakularan način završetka meča…

Tri tisuća eura onima koji pogode rundu prekida

Osim što na raspolaganju imate bezbroj različitih oklada na meč Hrgović vs. Dubois, Favbet kladionica svemu tome dodala je i posebnu promociju u kojoj dijeli 3 tisuće eura.

Vaš je zadatak samo prognozirati rundu u kojoj će završiti meč ova dva teškaša. Ako baš vi pogodite u kojoj će se dogoditi prekid, pripast će vam dio spomenutog nagradnog fonda. Koliko od toga će ići vama ovisit će prije svega o drugim igračima koji su pogodili rundu prekida. U slučaju da ih je malo, pripast će vam zaista izdašna cifra.

U svakom slučaju, ovaj profesionalni meč Filipa Hrgovića ide uz puno više opcija za klađenje nego što je bilo u prošlosti. Ako pak pobijedi, smiješi mu se obračun s nekim od najboljih boraca današnjice, što će privući još veći interes online kladionica. Zato se čini da oni koji se u Hrvatskoj vole kladiti na borilačke sportove napokon dolaze na svoje. Ova boksačka euforija lako bi se mogla nastaviti i u sljedećim godinama…

Okreni kotač sreće