Kako se kladiti na igrače i njihov učinak?

Kako se kladiti na igrače

Prognoziranje individualnog učinka sve je popularnije u Hrvatskoj. Ako vas zanima kako se kladiti na igrače, pročitajte ovdje nekoliko najvažnijih savjeta.

U sportskom klađenju postoji pregršt različitih oklada koje imate pravo igrati. Sve kreće od prognoziranja ishoda utakmice, a nastavlja se igranjem na hendikep, zbroj golova, oba tima daju/ne daju gol te poluvrijeme/kraj.

Kladiti se možete i na učinak svake od uključenih momčadi, a tu je i oklada na individualan učinak. U pitanju je prognoziranje što će neki igrač napraviti na terenu tijekom utakmice. Kvote na toj opciji uvijek su krupne, zbog čega sve više kladitelja pokušava naučiti kako se kladiti na igrače.

Baš zbog toga donosimo mali pregled opcija koje imate na raspolaganju ako vas zanima kako se kladiti na igrače. Osvrnut ćemo se i na strategije koje pri ovoj okladi koriste iskusni hrvatski kladitelji…

Na kojim sportovima se kladiti na individualni učinak?

Oni koje zanima kako se kladiti na igrače moraju znati da ovu okladu nećete imati priliku igrati baš na svim momčadskim sportovima. U Hrvatskoj najbolje opcije imate na košarci, gdje možete prognozirati broj poena pojedinog košarkaša, kao i broj skokova, asistencija pa čak i blokada te ukradenih lopti.

Kako se računa porez na kladionice

U rukometu i vaterpolu oklade na učinak igrača također su vrlo popularne. Obično imate priliku kladiti se isključivo na broj postignutih golova pojedinih rukometnih i vaterpolskih zvijezda, od reprezentativnih do klupskih natjecanja.

Ne zaboravimo ni nogomet, gdje se možete kladiti hoće li netko postići gol ili neće. Postoji i oklada hoće li igrač dobiti karton, a u rjeđim slučajevima naići ćete i na oklade na asistencije. Većinu kladitelja zanima upravo kako se kladiti na igrače i njihove golove u nogometu. Opcije su vam oklada da će netko zabiti te hoće li to biti prvi ili zadnji gol na utakmici.

Neke online kladionice još nude klađenje na učinak u hokeju na ledu, dok su u drugim ekipnim sportovima rjeđe u ponudi ovakvi tipovi oklada. Znaju se tek pojaviti na velikim natjecanjima, poput Svjetskog ragbi prvenstva, gdje imate priliku igrati koji igrač će osvojiti poene za svoju momčad…

Koje strategije prolaze uz klađenje na učinak igrača?

Oni koji znaju kako se kladiti na igrače potvrdit će vam da su oklade na učinak najefikasnije kad se igraju pojedinačno na listiću. Naime, u pravilu uz njih idu visoke kvote i najbolje ih je igrati samostalno. Već sistemski listić nije tako obećavajući, a kombinacijski predstavlja veliki rizik za vaš novac.

Postoje dva tipa oklada na učinak. Prvi tip je klađenje “over/under”, hoće li neki igrač ostvariti veći ili manji učinak od postavljene granice. To ide uz košarku, rukomet i vaterpolo. U nogometu se pak kladite hoće li ili neće netko zabiti, najčešće bez “over/under” opcije.

Siguran dobitak u klađenju

Iskusni igrači obično igraju pojedinačne listiće na kojima ganjaju kvotu iznad 2.00 ili barem blizu ovoj razini. Što je tečaj veći, tim bolje. U obzir uzimaju mnoge faktore, od forme igrača do kvalitete protivničke obrane. Odnos snaga dviju momčadi također je važan pri procjeni što je isplativo, a što nije.

Ako postoje informacije o nečijoj ozljedi, tada se u pravilu igra da će igrač podbaciti na terenu. Oni koji tvrde da su ovladali dvobojom kako se kladiti na igrače forsiraju upravo ovu filozofiju, nadajući se da će problemi sa zdravljem ili motivacijom spriječiti pojedinca da ostvari učinak na nivou vlastitog prosjeka…

Gdje i kako se kladiti na igrače u Hrvatskoj?

Oklade na individualni učinak igrača prisutne su u svim renomiranim hrvatskim sportskim kladionicama. Izdvajamo Favbet, jer ima vrlo dobru razradu oklada na igrače u rukometu, pogotovo na velikim natjecanjima. Oklada bez rizika od 30 eura, dostupna nakon registracije iskoristiva je upravo na ovom tipu klađenja.

Spomenimo i ono što nudi Germania, jer nakon bonusa dobrodošlice do 1000 eura imate tamo pravo igrati na individualan učinak u NBA ligi baš svaki dan. Isto vrijedi i za Euroligu, s boomakerima koji katkad ponude iznenađujuće povoljnu granicu za “over/under” klađenje.

Prva Sportska Kladionica nudi pak raznolike opcije za klađenje na učinak nogometaša. Ne samo što se možete kladiti da će netko zabiti pogodak na utakmici, već imate pravo čak i prognozirati najboljeg strijelca prvenstva.

Dakle, nije problem naučiti kako se kladiti na igrače, a ni pronaći online kladionicu koja će vam omogućiti da iskušate svoju vještinu. Na vama je samo igrati strpljivo i ne trpati previše parova na isti listić, kako biste si dali šansu dugoročno doći do zadovoljavajuće zarade uz pomoć ovog tipa oklada…

Okreni kotač sreće