Mazda MX-5 glavna nagrada Favbet Euro Drive promocije!

Mazda MX-5 promocija Favbet

Favbet kladionica daje automobil Mazda MX-5 onom igraču koji će biti najuspješniji tijekom prognoziranja Europskog nogometnog prvenstva.

Nogometni Euro od 14. lipnja do 14. srpnja bit će središnji događaj u ponudi sportskih kladionica. Mnoge od njih nude natjecanje igračima u pogađanju ishoda reprezentativnih utakmica u Njemačkoj. Nagrade najboljima obično su novčane, no ima i nekoliko iznimaka.

Tu posebno vrijedi izdvojiti Favbet kladionicu, jer dijeli čak 60 tisuća eura najuspješnijim igračima u svojoj Euro Drive promociji. Mazda MX-5, kabriolet verzija je pak prva nagrada i pripada korisniku koji se na kraju natjecanja nađe na vrhu ljestvice.

To je sasvim dobar razlog okušati se u klađenju tijekom Eura, pogotovo kad znamo da će vam Favbet višestruko uvećati vaš bodovni saldo ako ste u stanju pogoditi točan rezultat utakmica koje se igraju na turniru…

Koja su najvažnija pravila Favbet Euro Drive promocije?

Postoji nekoliko pravila koja morate poštivati kako biste sudjelovali u ovom natjecanju. Kao prvo, morate ući u svojoj račun i prijaviti sudjelovanje u promociji.

Favbet Euro pogađanje rezultata

Nakon toga Favbet od vas traži da igrate listiće s minimalnim ulogom od 10 eura. Za takav listić dobit ćete 1 bod. Dakle, bodovi se izračunavaju tako da se vaš ulog podijeli s 10.

No, moguće je dodatno uvećati vaš saldo. Naime, Favbet vam unutar račun dozvoljava svaki dan da prognozirate točan rezultat na svakoj od utakmica koje su na programu. Ako pogodite rezultat jedne od tri Euro utakmice, vaš rezultat će biti udvostručen. Ako pogodite dva rezultata vaši će se bodovi utrostručiti. Ako pak pogodite tri rezultata bodovi će taj dan biti uvećani 5 puta.

Prije nego što počnete razmišljati o kabrioletu Mazda MX-5, vrijedi još spomenuti i pravila slaganja listića. Naime, Favbet priznaje pojedinačne oklade s minimalnom kvotom 1.70, kao i kombinacijske listiće s ukupnom kvotom 3.50 i minimalno tri para.

Favbet Euro Drive Mazda MX-5

Iz ove promocije isključen je e-sport, kao i Aviator te igre na stolu. No, zanimljivo je da se računa i ono što odigrate uz slot automate, uz minimalnih ulog 0,20 eura po vrtnji. To znači da i zaljubljenici u kockanje imaju priliku ganjati automobil Mazda MX-5, no bitno je pogoditi i pokoji točan rezultat utakmica Europskog nogometnog prvenstva, kako biste višestruko povećali svoj bodovni saldo…

Kako osvojiti kabriolet Mazda MX-5 uz Favbet?

Dakle, Favbet nudi kabriolet Mazda MX-5 svojem najuspješnijem igraču, u razdoblju od 14. lipnja do 14. srpnja. To može osvojiti samo onaj korisnik koji će mnogo igrati, jer boduju se svi vaši ulozi, eventualno umnoženi uspješnim pogađanjem rezultata utakmica na Euru.

To znači da će pri klađenju najbolje proći igrači koji igraju uživo i to pojedinačne listiće s kvotama 1,70 ili većima. Oklade pak na kombinacijske listiće s 3 para mogle bi vam donijeti zaradu na kraju Eura, ali teško da ćete uz njihovu pomoć osvojiti i automobil Mazda MX-5.

Igrači casina igara koji su u stanju povremeno pogoditi točan rezultat nogometnih utakmica također bi mogli dobro proći uz Euro Drive promociju. Pogotovo ako biraju one slotove visokog RTP-a, pogodne za okretanje velike količine novca na dan kad ste uspješno predvidjeli ishod nogometa.

U svakom slučaju, kabriolet Mazda MX-5 čeka na svog novog vlasnika u Favbet kladionici. Radi se o automobilu vrijednom oko 35 tisuća eura, što svakako dobro dođe u doba kad je kupovina vozila postala toliko zahtjevna investicija. No, konkurencija u Favbet kladionici će biti žestoka i samo treba naglasiti da samo vrstan igrač igara na sreću koji dobro pogađa rezultate utakmica može računati na visoku poziciju na ljestvici na kraju natjecanja…

Okreni kotač sreće