Prijenos Croatia Cup 2024 – gdje gledati, kvote i klađenje

gdje gledati croatia cup

Saznajte gdje gledati rukometni turnir Croatia Cup, prijenos iz Poreča.

Nakon tri dana treninga u završnoj fazi priprema za EURO 2024. godine koje će se održati u Njemačkoj od 10. do 28. siječnja, hrvatska muška rukometna reprezentacija će imati već tradicionalnu provjeru na Croatia kupu u Poreču. Uz Hrvatsku, na turniru će sudjelovati reprezentacije Crne Gore i Slovenije.

Iz stručnog stožera ističu kako su to idealni suparnici za provjeru stanja reprezentacije koja je posljednji susret imala još tamo krajem travnja protiv Belgije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

Gdje gledati Croatia Cup 2024. godine?

Novi Croatia Cup, koji se prvi put održao 2018. godine, sada je na rasporedu od 4. do 6. siječnja 2024. godine u porečkoj Žatiki. Hrvatska turnir otvara protiv Crne Gore u četvrtak, 4. siječnja 2024., s početkom u 17 sati, dok će dan kasnije Crnogorci ponovno u pogon protiv Slovenije.

Turnir će u subotu, 6. siječnja, zaključiti Hrvatska protiv Slovenije, a i taj susret kreće od 17 sati. Treba istaknuti da će se u poluvremenu održati tradicionalni izbor najboljih hrvatskih rukometašica, rukometaša, trenera i sudačkih parova.

Sve utakmice Croatia Cupa bit će u prijenosu na Sportskoj televiziji, a uz tu televiziju, prijenos je omogućila i pokoja hrvatska online kladionica.

Kakve su kvote?

Hrvatska je u ovom trenutku izraziti favorit protiv Crne Gore pa tako Favbet kladionica nudi koeficijent od 1.13 na pobjedu izabranika Gorana Perkovca, a velikih 9.00 na pobjedu Crne Gore koju s klupe vodi proslavljeni hrvatski vratar – Vlado Šola.

PSK kladionica je još uvjerenija u pobjedi Hrvatske pa je koeficijent na to 1.10, dok je na pobjedu Crne Gore 9.40.

Najprimamljivi koeficijent se nalazi u kladionici Germania jer je postavljen na 1.15, dok je najmanji koeficijent na pobjedu Hrvatske u kladionici Mozzart – 1.07, dok je kvota na pobjedu Crne Gore čak 11.00.

Izjave igrača i izbornika prije utakmice s Crnom Gorom:

“Poznavajući izbornika Crne Gore Vladu Šolu, igrat će brzi rukomet. Moramo se priviknuti na taj tempo jer i Španjolci igraju brzi rukomet, ali i sve druge reprezentacije igraju brzo. Ali mi ćemo se fokusirati na našu igru”, rekao je izbornik Goran Perkovac.

“Zdravstveno stanje je puno bolje i većina igrača danas je u pogonu. Ali nije to samo naš problem i druge reprezentacije se muče s tim”, dodao je izbornik.

“Dva dana već radimo dosta na taktici, spremamo se za Španjolsku. Sutra igramo protiv Crne Gore, to nam je uvertira za Španjolsku”, kazao je David Mandić.

Raspored turnira Croatia Cup:

  • 4. siječnja – 17:00 Hrvatska – Crna Gora
  • 5. siječnja – 17:00 Slovenija – Crna Gora
  • 6. siječnja – 17:00 Hrvatska – Slovenija

Popis hrvatskih rukometaša za završne pripreme za EURO 2024. godine:

  1. Matej Mandić – RK Zagreb
  2. Dominik Kuzmanović – RK Nexe
  3. Filip Ivić – Chambery Savoie
  4. Marin Jelinić – OTP BANK Pick Szeged
  5. Davis Mandić – MT Melsungen
  6. Lovro Mihić – Orlen Wisla Plock
  7. Mario Šoštarić – OTP BANK Pick Szeged
  8. Filip Glavaš – RK Zagreb
  9. Tin Lučin – Orlen Wisla Plock
  10. Zvonimir Srna – RK Zagreb
  11. Josip Šarac – Frisch Auf Goppingen
  12. Domagoj Duvnjak – THW Kiel
  13. Igor Karačić – KS Kielce
  14. Luka Cindrić – Dinamo Bukurešt
  15. Ivan Martinović – MT Melsungen
  16. Luka Stepančić – OTP BANK Pick Szeged
  17. Mateo Maraš – MOL Tatabanya KC
  18. Luka Lovre Klarica – RK Zagreb
  19. Tomislav Kušan – Limoges Handball
  20. Veron Načinović – Montpellier HB
  21. Marin Šipić – HC Kriens Luzern

 

Okreni kotač sreće