Druga šansa Loto 7 – kako do dobitka od 100 tisuća eura?

Druga šansa Loto 7

Pri izvlačenju lota ponekad je moguće doći do dobitka čak i ako ne pogodite izvučene brojeve. Druga šansa Loto 7 upravo to omogućuje, s isplatama do 100 tisuća eura.

U Hrvatskoj su lutrijske igre i dalje itekako omiljene među igračima. Tu posebno vrijedi izdvojiti Eurojackpot, loto u kojem se dijele maksimalne isplate od čak 120 milijuna eura.

Dvaput tjedno u našoj zemlji izvlače se još dva lota, Loto 7 i Loto 6. Domaći igrači već desetljećima imaju visoko mišljenju o Lotu 7, u kojem se u prošlosti izvlačilo 7 od 39 brojeva, a danas 7 od 35.

To je loto s najboljim izgledima da složite dobitnu kombinaciju u Hrvatskoj lutriji, a nudi vam i dodatne prilike kako doći do zarade. Naime, uz jackpot od milijun eura do zarade možete doći igrajući i Joker igru, u kojoj se isplate kreću oko 60 tisuća eura.

A tu je i Druga šansa Loto 7, specijalna igra u kojoj sretan igrač može uloviti čak 100 tisuća eura. Sve to čak i ako ne pogodite niti jedan broj na svom listiću, zbog čega ovdje predstavljamo ovaj zanimljivi koncept…

Što je Druga šansa Loto 7 i kako funkcionira?

Druga šansa Loto 7 po svojim pravilima odgovara vlastitom imenu. Naime, radi se o dodatnoj prilici koju imate za dolazak do dobitka, nakon što se vaš listić pokazao neuspješnim tijekom izvlačenja Lota 7.

Važno je naglasiti kako Druga šansa Loto 7 ne traži vašu dodatnu uplatu novca. No, potrebno je imati ponešto sreće. Naime, svaki listić koji uplatite ima svoj uplatni broj, a samo jedan nakon izvlačenja dobiva priliku sudjelovati u ovoj dodatnoj igri.

Eurojackpot online

Pravila zatim postaju prilično jednostavna. Igrač kojeg je Druga šansa Loto 7 odabrala može se odlučiti uzeti dobitak od 150 eura i povući iz daljnje igre. Međutim, može i odlučiti vrtjeti Kolo s dobicima, s potencijalnom izdašnom isplatom.

Kolo s dobicima vrti se tijekom televizijskog izvlačenja Lota 7. Na njemu ćete uočiti različite vrijednosti, od stotinu i tisuću eura sve do desetaka tisuća. Tu je i žuto polje na kojem piše Jackpot. Ono je posebno vrijedno, jer igrač koji zaustavi kolo na njemu dobit će maksimalnu isplatu od čak stotinu tisuća eura.

Povijest ove igre pokazuje da Druga šansa Loto 7 zaista daje dobru priliku uzeti izdašan novac uključenim igračima. Pa su tako u listopadu i studenom ove godine čak dvojica igrača osvojili po 100 tisuća eura, u razmaku od samo tjedan dana.

Kako predvidjeti loto brojeve

Što se pak načina uplate listića tiče, pola igrača trenutno ulazi u igru Druga šansa Loto 7 zahvaljujući uplati u poslovnici, a pola zahvaljujući igri na Internetu. Uplata online je svakako puno komotnija opcija, jer svoju kombinaciju u svakom trenutku možete finalizirati putem mobilnog telefona…

Kako do vrtnje Kola s dobicima?

Kao što smo već naglasili, Druga šansa Loto 7 daje sretnom igraču priliku da odluči želi li uzeti 150 eura ili radije vrtjeti Kolo s dobicima tijekom televizijske emisije.

Naravno, na vama je prvo saznati je li vaš uplatni broj dobitan. To možete provjeriti na web stranici Lutrije, pod rezultatima Lota 7. Ako ste online igrač, stići će vam i dodatna obavijest u vašu elektronsku poštu.

Kako predvidjeti loto brojeve (screenshot: YouTube)

Svakako je puno bolja opcija vrtjeti Kolo s dobicima, u odnosu na uzimanje utješnih 150 eura. Naime, na kolu se nalazi čak 7 jackpot polja, a tu je još pregršt polja s nagradama u tisućama eura, što je definitivno primamljivo.

Da biste dobili pravo vrtjeti kolo, morate nazvati besplatni telefonski broj Hrvatske lutrije ili se javiti na email korisničke podrške. Tako ćete potvrditi svoju želju uključiti se u lov na veliki dobitak. Tada će vam Lutrija otkriti kojeg datuma ćete vrtjeti kolo, kako biste se pripremili za svoj uzbudljivi trenutak.

U svakom slučaju, Druga šansa Loto 7 vrijedan je dodatak onome što nudi najpoznatija lokalna lutrijska igra. Istina je, izgledi da baš vaš uplatni broj bude izvučen nisu veliki, kao i u slučaju Joker dodatne igre koju također možete igrati.

No, u lutrijskim igrama nikad niste u komotnoj poziciji i uvijek je nužno mnogo sreće da biste zgrabili lijepu cifru, zbog čega nije loše da barem postoje različite atraktivne mogućnosti kako to ostvariti…

Koliki su izgledi dobiti Drugu šansu na Lotu 7?

Druga šansa daje priliku jednom igraču da dođe do izdašnog dobitka vrteći kolo s potencijalnim nagradama. Izgledi da ćete se baš vi naći u toj poziciji nisu veliki, no ako slučajno baš vaš broj listića bude izvučen, tada šanse da će vam pripasti izdašna nagrada definitivno rastu.

Kolika je najmanja isplata na Drugoj šansi Lota 7?

Kolo s dobicima može vam dati minimalnu isplatu od 150 eura. No, mogu to biti i tisuće eura, kao i jackpot u vrijednosti do 100 tisuća eura.

Kako znati da je listić odabran za Drugu šansu Lota 7?

Ako ste uplatili listić na Internetu, tada će vam doći obavijest da je baš vaš listić dobio Drugu šansu Lota 7. Ako ste igrali u poslovnici, tada svakako provjerite na Internetu koji je broj listića izvučen i usporedite ga sa svojim brojem. Možete to napraviti i u poslovnici.

Okreni kotač sreće