crobet logo
Bonus

Povremeni bonusi i nagradne igre

CroBet kladionica

Nema sumnje, Hrvatska lutrija već punih pola stoljeća sinonim je u našoj zemlji za uzbuđenje koje ide uz igre na sreću, a CroBet kladionica (drugog naziva CroXbet), njezin je novi brend, s kojim pokušava zauzeti čvršću poziciju kod domaćih zaljubljenika u sportsko klađenje.

Iako je za ovu državnu tvrtku loto i dalje prioritet, prije svega Eurojackpot na kojem gotovo svakog tjedna netko u džep spremi stotine milijuna kuna, online klađenje Hrvatska lutrija također pokušava razvijati i pritom vući poteze koji bi njezinu kladionicu trebali približiti liderima na našem tržištu, a to su trenutno SuperSport, PSK i Germania.

CroBet naslovnica

U svakom slučaju, CroXbet kladionica za igrače predstavlja sigurno i pouzdano mjesto na kojem znaju da neće imati problema s isplatom svog profita, a jednostavna je ovdje i verifikacija. Također treba reći da bookmakeri, u stilu pravih državnih činovnika, nisu uvijek ažurni i znaju zabrljati, što otvara neočekivane prilike za dobitak koje vam povremeno ponudi HL kladionica.

Baš zbog toga CroBet kladionica svakako zaslužuje našu recenziju, kako bi igrači saznali kako danas doživljava Hrvatska Lutrija internet klađenje, kao i koje su najveće prednosti i slabosti njezine kladionice…

Cro Bet registracija uz detaljni obrazac

Ako želite iskušati sve što vam Cro Bet kladionica nudi, prvi korak svakako je otvaranje vlastitog korisničkog profila.

Cro Bet registracija

To ćete napraviti klikom na gumb “registracija” u samom desnom vrhu ekrana, nakon čega će se pred vama pojaviti detaljan obrazac kojeg trebate ispuniti.

Cro Bet registracija nije komplicirana, ali traži od vas niz podataka, od email adrese i telefonskog broja, do imena i prezimena, adrese stanovanja, OIB-a, IBAN-a te broja osobne isprave.

Kad to sve ispunite, na vama je otkriti jeste li politički izložena osoba ili ne, prihvatiti uvjete korištenja i pravila privatnosti, nakon čega imate pravo završiti proces. Potvrdom putem emaila napravit ćete sve što je potrebno da Cro Bet registracija bude završena, a vaš korisnički račun spreman za upotrebu.

CroBet ponuda bonusa se poboljašva

Nije loše biti u državnom vlasništvu, pogotovo ako držiš monopol u nekoj industriji, kao što su u ovom slučaju loto igre. Tada nema potrebe za pretjeranim trudom oko marketinga, zbog čega je CroBet dugo značajno zaostajao za konkurencijom po pitanju bonusa i promocija.

Istina je, kladionica Hrvatske lutrije posljednja je u Hrvatskoj koja nije nudila baš nikakav paket dobrodošlice svojim igračima. Bilo je glasina na forumima da bi se mogao pojaviti Hrvatska Lutrija bonus na prvu uplatu i to izdašni, a početkom 2022. godine to se napokon i ostvarilo, jer korisnici su mogli uzeti 200 kuna koje trebaju tek odigrati jednom na listiće s kvotom 1.80 ili većom, a dobivali su i 30 dodatnih kuna bez ikakvih uvjeta. Odličan je to korak naprijed, ali ova akcija je bila ograničenog trajanja. Trenutno možete dobiti 10 eura bonusa dobrodošlice uz vaš prvi depozit.

Crobet bonus

Teško je zapravo dati pravi pregled promocija koje nudi CroBet kladionica, jer mijenjaju se iz mjeseca u mjesec, a najčešće se svode na natjecanja među igračima, koji moraju ispuniti određene zadatke pa oni koji su najuspješniji budu nagrađeni s određenom novčanom cifrom, namijenjenoj za daljnje HL klađenje.

Jedna takva nedavna promocija zvala se “Podebljaj dobitak”, koja je najuspješnije igrače s uplaćenim listićima u vrijednosti 3 eura nagrađivala s 35% dodatnog bonusa, na ukupni ostvareni dobitak u promotivnom razdoblju.

Nudi CroBet Hrvatska Lutrija i povrat pola uloga nedjeljom, onim igračima koji su izgubili listić s uloženih 3 eura ili više, što zapravo ne djeluje pretjerano atraktivno. A promocija zvana “Blagdanska avantura” reklamirana je kao izazov u kojem se dijelilo 4 milijuna kuna, onim igračima koji završe godinu uspješnim kompletiranjem različitih zadataka. No, svakom pojedinom korisniku bila je namijenjena puno manja svota:

  • 1.-100. mjesto – 2.000 kuna bonusa
  • 101.-500. mjesto – 500 kuna bonusa
  • 501.-1000. mjesto – 200 kuna bonusa

Kad se sve zbroji, zaista se radi o milijunima koje dijeli kladionica Lutrija, ali druge domaće i europske kladionice u sličnim promocijama nude priliku igračima da zarade desetke ili čak stotine tisuća kuna pa ovaj blagdanski izazov Hrvatske lutrije zapravo nije ništa posebno. Tko zna, možda se u budućnosti pojavi nešto bolje…

Malo atraktivnih “pre-match” tržišta klađenja

U kladionici CroBet rijetko ćete baš dobiti najveći koeficijent koji postoji na tržištu, osim ako se možda ne radi o uvećanim kvotama, kakve idu uz “Bonus par”, odnosno “HL plus”, koji zahtijeva pet odigranih događaja na istom listiću.

Hrvatska Lutrija sportsko klađenje obuhvaća različite sportove, s najboljim izborom oklada na onim najpopularnijima.

Kad je u pitanju kladionica Hrvatske Lutrije ponuda je na nogometu najdetaljnije razrađena, a izdvajamo mogućnost klađenja hoće li gol pasti u oba poluvremena ili neće, što ne nalazimo u svakoj kladionici. Zato nije čudno da mnogi u tražilici upisuju “hrvatska lutrija kladionica ponuda za danas nogomet” pojam, jer radi se ovdje o najbolje razrađenom sportu.

Ponuda Hrvatska Lutrija web stranice nije bogata kombinacijskim okladama, tu je tek klađenje na ishod i zbroj golova, a CroBet Lutrija donosi i klađenje hoće li se dogoditi kazneni udarac ili neće, ali ne i na isključenje, kao ni na strijelce.

Cro Bet ponuda

Malo je bolja situacija u košarci, gdje vam HL kladionica na raspolaganje daje više različitih razina hendikepa te klađenje na broj poena svake od momčadi. HL kladionica ponuda na NBA ligi ide uz posebno izdvojene oklade na učinak igrača, s velikim brojem ponuđenih košarkaških zvijezda svake večeri.

Ništa što nismo vidjeli kod drugih nećete naći ni na hokeju, rukometu ili tenisu, ali na motosportu i borilačkim sportovima bookmakeri se znaju pretjerano opustiti i pokloniti neočekivano visoki koeficijent, koji iskusni igrači u pravilu pretvaraju u dobitak.

I na drugim manje popularnim sportovima CroBet Hrvatska Lutrija će vam dati priliku zaraditi, ako posjedujete impresivno sportsko znanje, ali imajte na umu da morate dozirati svoje dobitke, kao i visinu uloga namijenjenog za HL klađenje.

Unatoč milijunima koje Hrvatska lutrija zaradi svaki mjesec, ako postanete previše uspješni sigurno ćete ugledati na ekranu poruku “Listić je odbijen!”, svaki put kad HL bookmaker osjeti opasnost od vaše vješto smišljene oklade…

Sport

Hrvatska Lutrija kladionica ponuda

Nogomet

Oklada na hendikep, zbroj golova i gol u oba poluvremena

Košarka

Klađenje na učinak igrača i broj koševa pojedine ekipe

Tenis

Hendikep setova i klađenja na ukupan zbroj gemova

Rukomet

Klađenje na hendikep i broj golova pojedine momčadi

Hokej na ledu

Klađenje na oba tima daju gol i oklada trećina ili kraj

Formula 1

Dueli na kvalifikacijama i klađenje na odustajanja vozača

CroBet kladionica i ono što nudi uz klađenje uživo

Ponekad je najbolja odluka kladiti se dok je utakmica u tijeku, jer postane jasnije kako će se stvari razvijati. Kao i sve ostale domaće kladionice, CroBet uživo nudi pregršt utakmica za sportsku prognozu, gotovo sve koje su u ponudi.

Istina je, kad je u pitanju Hrvatska Lutrija ponuda live klađenja prati u stopu konkurenciju, barem po pitanju broja utakmica dostupnih za prognozu uživo.

Međutim, Hrvatska Lutrija uživo igračima ne donosi video prijenose, već samo informacije na kojim televizijskim kanalima da potraže utakmicu. Također, HL kladionica uživo ne donosi ni pošteni virtualni grafički prijenos onog što se događa na terenu pa sučelje izgleda zaista siromašno.

Crobet klađenje uživo

Što se samog iskustva klađenja tiče, Cro Bet ponuda na nogometu sadrži i ponešto opcija kojih nema u “pre-match” klađenju, kao što su hendikep kornera te kombinacijska oklada na dvoznak i zbroj golova, što može biti obećavajući izbor.

CroBet kladionica više vam toga nudi i na live klađenju na tenis, nego prije početka mečeva, uključujući klađenje hoće li se dogoditi tie-break ili neće, kao i oklade na točan rezultat pojedinih gemova.

Hrvatska Lutrija klađenje uživo bolje razrađuje i u drugim sportovima. Isto vrijedi za košarku, rukomet i hokej na ledu pa tko želi uživati u zadovoljavajućoj razradi pojedinih sportskih utakmica, svakako bi u Hrvatskoj lutriji trebao igrati isključivo uživo…

Dizajn Cro Bet Hrvatska Lutrija ipak poboljšala

Kladionica Hrvatska Lutrija u prošlosti je imala zaista groznu online stranicu, zastarjelu u svakom smislu te riječi. Međutim, nakon što je brendirala svoju kladionicu kao CroBet, dogodio se redizajn koji je definitivno veliki korak naprijed.

Taj je cijeli proces dugo trajao i neko vrijeme je pola Lutrija desktop stranice bilo u novom, a pola u starom dizajnu, no tome je napokon došao kraj. Možemo reći da grafički sada sučelje Hrvatske lutrije izgleda sasvim solidno, i na desktop verziji i u mobilnom web pregledniku.

CroBet dizajn

Boje su ugodne, a bočni meni na lijevoj strani intuitivno vas vodi kroz ono što nudi HL lutrija ponuda. Postoji i tražilica koja je najbrži put do nekog sportskog događaja, pogotovo ako se ne odigrava istog dana.

Jedina stvar koja je potpuni promašaj je to što utakmice koje ste već analizirali i više ih ne želite na ekranu, svejedno ostaju na njemu dok ne kliknete “X” u gornjem kutu, dok one nove koje ste htjeli otvoriti pred sobom završavaju negdje ispod njih, a ne bi smjele. Gaf je to koji ćete naći i u njemačkoj kladionici Bet at Home, tako da HL lutrija kladionica nije jedina koja o tome ne vodi računa…

Hrvatska lutrija kladionica online i mobilno klađenje

I dok konkurencija u pravilu nudi jednu aplikaciju svojim korisnicima u kojoj se nalazi sve što je u ponudi, Hrvatska lutrija ima tri. Možete ih skinuti na samoj stranici ovog priređivača igara na sreću ako koristite Android operativni sustav, odnosno u App Storeu ako koristite iOS.

CroBet aplikacija

HL Lutrija mobilno klađenje nudi u web pregledniku, a u posljednje vrijeme i u nativnoj aplikaciji. Aplikacija Lutrija namijenjena je pak igračima lota, a Cro Casino onima koji uživaju u ruletu, slotovima i kartaškim igrama.

Zanimljivo, HL CroBet neko vrijeme nije bio dostupan u obliku mobilne aplikacije. No, CroBet aplikacija se vratila na scenu i igrači je danas nesmetano mogu koristiti

U budućnosti će HL Cro Bet aplikacija vjerojatno biti glavno mjesto za klađenje registrirani h korisnika. No, kad je u pitanju Hrvatska Lutrija sportska kladionica još uvijek je u drugom planu pa nismo sigurni hoće li HL app biti održavan na pravi način…

CroBet HL nudi samo osnovne metode plaćanja

Ljudi u Hrvatskoj ne vjeruju privatnim tvrtkama, a pogotovo ne privatnim kladionicama. Baš zato je za mnoge CroBet kladionica pojam sigurne oaze za njihov novac, jer smatraju da samo kod državnog priređivača igara na sreću mogu uvijek očekivati nesmetanu isplatu, zbog čega Hrv Lutrija kladionica i dalje uživa povjerenje dijela domaćih kladitelja.

CroBet uplata

No, čak i HR Lutrija kladionica ima uvjete koje morate poštivati ako se želite dokopati zasluženog profita, a to je naravno odigravanje cjelokupnog iznosa uplaćenog novca, da vam korisnički račun slučajno ne bi služio za pranje novca. Također ga morate i verificirati, a to ćete elegantno izvesti odlaskom u poslovnicu, kojih je pregršt u svakom gradu, i pokazivanjem osobne iskaznice.

CroBet spada među one kladionice u Hrvatskoj koje ne priznaju e-novčanik Skrill pa ćete se morati držati osnovnih metoda plaćanja, od kojih je najlakše posao realizirati uz pomoć debitnih i kreditnih kartica. U ponudi je još nekoliko Cro X Bet načina kako uplatiti i isplatiti novac, koje možemo ovako kategorizirati:

Kategorija

Metode plaćanja

Vrijeme isplate

Bankovna kartica

Visa, Mastercard, Maestro

2-3 radna dana

E-novčanici i vaučeri

Aircash, HL bon

U roku od 24 sata

Ostalo

Opća uplatnica, odlazak u poslovnicu

Trenutno

Do korisničke podrške telefonom ili emailom

Kad vidimo na koji način Hrvatska lutrija online klađenje vodi posljednjih godina, teško je uopće zamisliti ovog priređivača igara na sreću da modernizira svoju online stranicu dostupnom korisničkom podrškom putem chat službe.

Dapače, možemo biti sretni što operateri rade od 7 do čak 23 sata, a ne od deset ujutro do tri popodne, kao u ostalim državnim službama.

Kad naiđete na problem, imate pravo kontaktirati službu putem besplatnog telefona ili emaila. CroBet Facebook stranica također je jedna od opcija komunikacije. Kad su u pitanju kontakt podaci CroBet kladionica ih navodi u zaglavlju, a obično vas s druge strane linije čekaju starije gospođe kojima treba vremena da shvate o čemu se radi, no ljubazne su i na kraju uvijek pronađu pravi odgovor…

Zaključak

Prije nego što je započela era online klađenja, Hrvatska lutrija imala je odličnu poziciju među hrvatskim kladionicama, zbog fizičkih poslovnica koje posjeduje gotovo na svakom koraku.

No, vremena su se promijenila i CroBet se prilično sporo na njih navikava. HL online klađenje svojoj ponudi tek polako uključuje bonuse vrijedne spomena, a ponuda na CroXBet “pre-match” klađenju je mršava. No, nađe se zanimljivih opcija za live oklade, dok posebnu pažnju treba dati sportovima koje HL bookmakeri nedovoljno pažljivo prate, jer tu se skrivaju najbolje prilike za zaradu.

Sve u svemu, Hrvatska Lutrija Cro Bet još uvijek ne doživljava dovoljno ozbiljno pa ovu kladionicu igrači ne bi trebali favorizirati, no nije loše otvoriti HL korisnički račun i povremeno iskoristiti pokoji obećavajući koeficijent, kada se iznenada pojavi. Ako ništa dugo, uvijek svoja sredstva možete prenamijeniti u loto

Najčešće postavljana pitanja

Zašto Cro Bet nema bonus dobrodošlice ni primamljive promocije?

Hrvatska lutrija smatra da je monopol kojeg ima na igre lota sasvim dovoljan za uspješno poslovanje pa ne pokušava privući igrače dodatnim promocijama. Također, trenutna upravljačka garnitura još uvijek sportsko klađenje ne vidi kao poslovni prioritet i zato unatoč neograničenim resursima Cro Bet kladionica sve više zaostaje za konkurencijom.

Na kojim sportovima je najlakše zaraditi u Cro Bet kladionici?

Onaj sport u koji se najbolje razumijete uvijek se najviše isplati igrati, u bilo kojoj kladionici. Kad je Cro Bet u pitanju, najdetaljniju razradu ponude pronaći ćete na nogometu i košarci, ali najbolje prilike za dobitak javljaju se na manje popularnim sportovima, na kojima bookmakeri nerijetko krivo postave koeficijente i sporo reagiraju na nove informacije.

Koliki je maksimalni dobitak na listiću u Cro Bet kladionici?

Hrvatska lutrija možda je spremna isplatiti milijune na loto igrama, no kad je u pitanju sportsko klađenje, maksimalni dobitak na jednom listiću je 400 tisuća kuna. Također, imajte na umu da sustav prati visoke uplate koje se ručno pregledavaju pa vam listić može biti odbijen, pogotovo ako se radi o sportovima kao što su MotoGP i Formula 1.

Najbolje sportske kladionice

Favbet kladionica

100% bonusa do 700€, za nove igrače!

Germania kladionica

Bonus dobrodošlice, uz vrtnju na Kotaču sreće

crobet logo

Povremeni bonusi i nagradne igre