6 strategija klađenja koje daju rezultate i u ovoj godini!

Strategija klađenja

Dobra strategija je nužna ako želite do dugoročnog zasluženog dobitka u online klađenju, a evo nekoliko strategija koje koriste iskusni igrači u ovoj kalendarskoj godini…

Stotine tisuća igrača u Hrvatskoj pokušava pobijediti kladionicu i unovčiti svoje sportsko znanje, no to nažalost nije izvedivo bez dobro poznavanja zakona vjerojatnosti, kao ni bez posjedovanja sustava koji će davati rezultate na duge pruge.

Baš zbog toga iskusni kladitelji nakon mnogo proučavanja izaberu jednu strategiju koje se drže iz dana u dan, jer vjeruju da im daje prednost u odnosu na bookmakere.

Igrati sustavno nije jednostavno, jer uvijek morate paziti na visinu uloga, kao i na izbor utakmica na koje ulažete novac, a ako te dvije stari odradite kako treba, tada bi vam jedna od ovih popularnih strategija zaista mogla i upaliti…

Single uživo

Ako postavite pitanje kako zaraditi na kladionici forum koji okuplja iskrene igrače preporučit će vam da što manje komplicirate.

A najjednostavniji listić je onaj na kojem odigrate samo jedan događaj. Ozbiljne strategije klađenja nalažu da takve listiće prije svega igrate prilikom live klađenja, ako ste u stanju uzeti obećavajući koeficijent dok je na svom vrhuncu.

Košarka klađenje

Na vama je sustavno igrati kvote 2.00 ili veće, na one oklade koje će vam osigurati da češće dobivate nego što gubite. Obično kladitelji koriste ovu strategiju kladeći se na izrazite favorite ako u prvih sat vremena utakmice nisu poveli, ali i da će pasti gol u zadnjih dvadesetak minuta ili dva u drugom poluvremenu.

To su opcije za nogomet, a pri košarci i rukometu hendikep je najbolji izbor, ako ga odigrate u trenutku kad se lomi utakmica. U tenisu pak single listiće možete igrati i na značajno veće kvote pri uživo klađenju, jer tu se sve za čas brzo promijeni, pogotovo na WTA razini.

Vaš ulog uz ovaj sustav može biti uvijek isti, što je preporuka pri dobrom izboru oklada, a možete se igrati s uvećanjem i smanjenjem uloga, ovisno koji sport i oklade preferirate…

Double na duele

Taktika za klađenje koja se temelji na duelima uvijek će biti jedna od najsigurnijih oklada, pogotovo ako prognozirate Formulu 1. Tu ih imate pregršt ponuđenih u kvalifikacijama, kao i u utrci, s velikim izgledima da ćete pogoditi njihov ishod ako ste znalac.

Formula 1 - odličan sport za klađenje

Oni koji znaju kako pobijediti kladionicu preporučit će vam igranje na duele još u MotoGP-u, biciklizmu, konjskim utrkama pa i biatlonu te skijanju. Tamo uvijek bookmakeri barem u jedan ili dva para postave dva natjecatelja nejednakih mogućnosti, što kladitelji jedva dočekaju.

Na takve duele isplati se igrati double listić, odnosno dva para ukupnog koeficijenta oko 3.00, što vam daje prostora za eventualne pogreške, a taj prostor vam čak i nije potreban na sportu kao što je Formula 1. Ulog može uvijek biti fiksni, sve dok ne dođete do značajnog profita koji će vam omogućiti povećanje osnovnog uloga…

Strategija Fibonacci na remije

Za one koji se vole igrati sa zakonom vjerojatnosti, tu je jedan sustav koji je zapravo nastao na ruletu, ali se dobro prilagodio sportskom klađenju.

U Fibonaccijevom nizu sljedeći broj nastaje zbrajanjem prethodna dva (1, 1, 2, 3, 5, 8, 11, 19, 30…), a baš takav raspored uloga je optimalna strategija ako igrate na remi neke nogometne momčadi, povećavajući svotu na listiću sve dok se ne dogodi.

Klađenje na golove

Koeficijenti na remiju danas su od 3.00 pa na više, a svaka momčad ih skupi 6 ili više tijekom sezone pa ih ne bi trebao biti problem dočekati, osim u njemačkoj i nizozemskoj ligi, gdje se igra previše otvoreno. Ova strategija može se koristiti i na hokeju na ledu, igranjem na autsajdere, na čemu ćete naći kvote slične vrijednosti…

Azijski zbroj u završnici

Još jedna taktika za klađenje uživo, ali puno agresivnija od one koju smo prvu naveli. Temelji se na uvjerenju da u današnjem nogometu dva gola mogu pasti u istoj minuti, što je posebno izgledno u završnicama dvoboja.

Pa igrači igraju azijski zbroj golova -0.75 deset minuta prije kraja utakmice, koji im u slučaju pada dva gola uvećava ulog 6 ili više puta, a ako padne samo jedan, nešto sitno će završiti u plusu.

Ova strategija traži strpljenje, jer znaju proći dani prije nego što išta pogodite, ali kad vas jednom krene zarada je fantastična, samo treba kontrolirati emocije i ne povećavati ulog dok vaš budžet ne bude u stanju preživjeti punih mjesec dana crnih serija…

Strategija kupoprodaje koeficijenata

Najsigurniji put do dobitka svakako je uzimanje koeficijenta dok je visok i onda prodaja kada mu padne vrijednost. To igrači obično rade na različitim burzama kvota, gdje igraju jedni protiv drugih, no moguće je i u klasičnim kladionicama, uz malo više zbrajanja u vašoj glavi.

Uz kupoprodaju koeficijenata moguće je zaraditi i prije nego utakmica počne, ako zaključite da je neka kvota previsoka i da će se smanjiti, pod utjecajem ponude i potražnje.

Za ovu strategiju potrebno je besprijekorno vladanje zakonima vjerojatnosti, ali i strpljenje, jer ako igrate na sigurno, zarada će biti mala i trebat će vremena prije nego se vaš sustav počne isplaćivati. Obično se strategija koristi pri zbroju golova, ali neki je upotrebljavaju i agresivno, kupujući kvote na live klađenju prije nego se rezultat promijeni u njihovu korist i donese im izdašan profit…

Bonus eksploatacija

Za kraj, svakako moramo spomenuti bonuse, kao vjerojatno najbolji put do zarade, jer najlakše se kladiti sa sredstvima koja niste sami uplatili na korisnički račun. Takva strategija gotovo da ne može završiti neuspjehom.

Neki igrači u potpunosti su se posvetili uzimanju bonusa, onih s poštenim uvjetima korištenja. Izrađuju korisničke račune u svakoj kladionici koja nudi besplatna sredstva pa čak i registriraju prijatelje, rodbinu i bračne partnere, kako bi povećali broj dostupnih bonusa.

Ako se radi o bonusu koji treba reinvestirati najviše 6 puta, na listićima s ne većom ukupnom kvotom od 2.00, tada se i vama isplati iskoristiti ga kad god možete, jer matematički gledano, ovo je zaista najbolji put do profita i što više poštenih promocija ulovite, to su vam veće šanse da pobijedite kladionicu…

Postoji li strategija koja garantira dobitak u online klađenju?

U online klađenju postoje različite strategije koje vas stavljaju u odličnu poziciju u dvoboju protiv kuće. Prije svega vrijedi izdvojiti lov na bonuse, ali i igru na one sportove koje bookmakeri pretjerano detaljno ne prate. Dakle, iako pokušavaju zadržati prednost, kladionice iskusnim igračima povremeno daju odličnu priliku da ih pobijede i to je veliko zadovoljstvo iskoristiti.

Na koji sport se najbolje kladiti na Internetu?

Najbolje se kladiti na onaj sport o kojem više znate od samih bookmakera. Formula 1 je definitivno sport na kojem iskusan igrač ima odlične izglede doći do dobitka. Mogu to biti i drugi manje popularni sportovi, ali i nogomet, pod uvjetom da baratate relevantnim informacijama i u stanju ste izabrati onu okladu koja vam daje najbolje izglede doći do dugoročnog profita.

Je li moguće doći do zarade u kladionici bez sustavne igre?

Ne, klađenje traži od vas strateško razmišljanje. To znači da morate pravilno raspoređivati ulog te igrati isključivo isplative kvote. Nužno je također kladiti se na sportske događaje u koje se jako dobro razumijete. Dugoročno vam mogu pomoći i bonusi pa ih svakako pokušajte što bolje iskoristiti.

Okreni kotač sreće