Najbolji sportovi s kacigom za klađenje (Top 5)

Sportovi s kacigom - hokej

Sportovi s kacigom mogu biti izuzetno atraktivni za gledanje, a i vrlo su dobar izbor za sportsku prognozu. Donosimo vam pet takvih sportova uz koje listići nerijetko rezultiraju dobitkom.

Zaštita je važan dio sporta, pogotovo ako se akcija odvija munjevitom brzinom. Baš zato postoje sportovi s kacigom, u kojima glava dobiva poseban zaštitni odjevni predmet, kako bi ostala neozlijeđena u ekstremnim situacijama.

Radi se o natjecanjima koja u pravilu privlače velik broj navijača, a redovito su u ponudi sportskih kladionica. Zanimljivo, baš sportovi s kacigom često su odličan izbor za online klađenje, jer nisu tako razvikani kao nogomet, košarka, tenis i rukomet pa bookmakeri na njima rade pregršt pogrešaka.

U svakom slučaju, predstavljamo one sportove u kojima natjecatelji nose kacigu, a kladiteljima daju dobru priliku da slože dobitan listić

Hokej na ledu

Kada tema postanu sportovi s kacigom, većina prvo pomisli na hokej na ledu. Riječ je o jednom od najpopularnijih sportova za online klađenje, pogotovo među igračima koji su skloni okladama na velike kvote.

Nema sumnje, hokej je zaista odličan izbor ako tipujete na autsajdera, a krupne kvote dostupne su i ako igrate na favorita. Oklade na hendikep, zbroj golova i oba daju gol također mogu biti obećavajuće, a na natjecanjima poput NHL-a imate priliku kladiti se na individualni učinak igrača. Sve u svemu, dobra prilika za igrača koji je spreman tražiti veliki dobitak, no ne zaboravite da se od vas pritom traži strpljenje te razumno raspoređivanje uloga.

Konjske utrke

Sportovi s kacigom uključuju i utrke konja, u kojima džokej mora nositi zaštitu dok jaše prema cilju. Bilo da je riječ o kasačkim utrkama s kolicima ili klasičnom jahanju, u ovom sportu su dosad pali neki od najvećih dobitaka u povijesti klađenja.

Klađenje na konjičke utrke

Tko pogodi poredak prva tri konja u nekoj utrci fantastično će zaraditi, a ako povežete još nekoliko uspješno prognoziranih utrka na rasporedu istog dana, tada zarada može biti i milijunska. U hrvatskim kladionicama ponuda konjskih utrka je ograničena i drži se virtualnih simulacija, dok je u Britaniji ovo jednako popularan sport za klađenje kao i nogomet. Ako se slučajno nađete na Otoku, svakako iskušajte svoju sreću.

Formula 1

Dok su tema sportovi s kacigom ne bi bilo u redu ne spomenutu Formulu 1. U njoj vozači definitivno trebaju ozbiljnu zaštitu, dok jure brzinama iznad 300 km/h.

No, osim što je utrkivanje atraktivno, Formula 1 zapravo je jedan od najboljih sportova za klađenje. U njoj ako ste znalac nije pitanje hoćete li zaraditi ili nećete, već koliko ćete zaraditi. To možemo zahvaliti hrvatskim bookmakerima koji su na ovom sportu izgubljeni u vremenu i u prostoru.

Formula 1 - odličan sport za klađenje

Oklade na duele u kvalifikacijama, kao i na izlazak sigurnosnog automobila te hoće li netko završiti utrku najviše obećavaju. U njima se katkad skriva krupan, a gotovo siguran tečaj zbog čega se zaista isplati pratiti elitno automobilističko natjecanje.

Skijaški skokovi

Za razliku od skijanja koje je nepredvidljivo, pogotovo spust i superveleslalom, skijaški skokovi puno više obećavaju igračima koji ih detaljno prate. Sportovi s kacigom uključuju i ovaj, jer nitko se ne smije baciti s rampe u provaliju, bez da barem zaštiti svoju glavu.

Skijaški skokovi

U skijaškim skokovima postoje treninzi kao i u Formuli 1, na kojima možete otkriti kome odgovara, a kome ne odgovara neka skakaonica. Bookmakeri to ništa ne razumiju i naivno vam daju šansu uloviti odlične kvote. Jedini problem je vjetar koji ponekad pomaže i odmaže natjecateljima pa vas faktor sreće s vremena na vrijeme može grubo prizemljiti.

MotoGP

Sportovi s kacigom uključuju i MotoGP, odnosno elitno motociklističko natjecanje. Stvari u njemu funkcioniraju slično kao i u Formuli 1, doduše uz manji izbor oklada. Dueli u utrci, kao i klađenje na plasman na postolje najbolje su opcije koje imate na raspolaganju, nakon što pogledate četiri slobodna treninga, zagrijavanje, kvalifikacije i sprint, što je sasvim dovoljno da dobijete uvid tko je raspoložen tog vikenda, a tko nije.

Klađenje na MotoGP

MotoGP postaje posebno isplativ ako padne kiša, jer tada u prvi plan dolaze neki sasvim drugi vozači. Kladionice to naravno nisu svjesne, a na vama je samo poznavati tko su najveći majstori kišne vožnje na dva kotača, kako biste zgrabili kvotu 10 ili veću i pretvorili je u impresivan dobitak…

Okreni kotač sreće