Kako prepoznati najbolje kladioničarske prognoze?

Najbolje kladioničarske prognoze

Prognoze kladionica, odnosno tipstera mogu vam pomoći da lakše složite dobitan listić. No, važno je znati prepoznati najbolje kladioničarske prognoze, u odnosu na one površne, tek toliko napisane da bi vas namamile da se kladite…

Klađenje je aktivnost koju je najbolje bazirati na korištenju vlastitog znanja i vlastitog osjećaja za vjerojatnost. Slaganje listića tada će vam donijeti mnogo zadovoljstva, pogotovo ako postanu dobitni.

No, nije loše povremeno provjeriti i što kažu stručnjaci, pogotovo ako razmišljaju na vama sličan način. Zato mnogi kladitelji u Hrvatskoj pokušavaju pronaći najbolje kladioničarske prognoze, odnosno predviđanja koja imaju najveće izglede da se pretvore u realnost.

Na Internetu ćete naići na zaista pregršt tipstera. Neki predviđanja donose u sklopu vlastitih poslovnih projekata, a tu je i mnogo besplatnih prognoza kladionica koje vam donose sami priređivači igara na sreću.

U tom kaosu nije se lako snaći pa je mnogima problem detektirati najbolje kladioničarske prognoze, pogotovo ako uzmemo u obzir da se dio tipova plaća. Baš zato donosimo mali vodič kroz prognoze kladionica, odnosno kroz kriterije koji pokazuju je li neki tipster vjerodostojan ili nije…

Kako izgledaju najbolje kladioničarske prognoze?

Čest je slučaj da tipster tvrdi da ima dojavu i onda vam bez ikakvog objašnjenja pošalje tip na koji biste se trebali kladiti. Takva prognoza kladionica u pravilu je površna i završava razočaranjem, jer od nekog tko se bavi predviđanjem sportskih događaja očekuje se puno više.

Najbolje kladioničarske prognoze prepoznat ćete po detaljnoj analizi utakmica. Ne samo što će se u njima naći podaci o prethodnim međusobnim dvobojima i izostancima, već će pripadajući tekst izdvojiti sve one bitne informacije koje mogu utjecati na ishod dvoboja.

Siguran dobitak u klađenju

Nekad je važna motivacija, nekad vremenski uvjeti. Može presuditi i trenutna forma, kao i eventualni sukobi unutar svlačionice. Sve su to informacije koje kvalitetan tipster uspješno uočava i onda vam daje prijedlog kako biste se na temelju toga trebali kladiti.

Među najbolje kladioničarske prognoze definitivno spadaju one koje vam daju na izbor nekoliko različitih smjerova u koje možete ići sa svojom okladom. Bilo da je u pitanju zbroj golova, hendikep ili točan rezultat, dobro je imati više opcija na raspolaganju, kako biste na kraju na temelju svog znanja i pronicljivosti odabrali tip koji najbolje odgovara vašem stilu igre.

Prognoze kladionica koje imaju smisla također posebnu pažnju pridaju visini kvota. Naime, niski koeficijenti neće vam donijeti dugoročni profit čak ni u slučaju da taj dan budu dobitni. To dobar tipster itekako zna i zato vam savjetuje da se kladite na ukupne kvote veće od 1.70, kako biste imali izglede pobijediti bookmakere…

Prognoza kladionica – ima li smisla plaćati za tipove?

Neki tipsteri od vas će tražiti novac, kako bi vam poslali tipove koji bi vam trebali donijeti “siguran dobitak”. No, prije nego što pristanete pratiti takvog tipstera, morate razmisliti koliko je on vjerodostojan.

Naime, da su mu zaista dostupne dojave iz svlačionice, bi li on dijelio te informacije ili bi radije šutio i uplatio veću količinu novca na parove za koje zna kako će završiti? Odgovor je sasvim jasan.

Strategija klađenja

Oni koji tvrde da imaju dojave u pravilu su prevaranti ili se radi o informacijama preuzetima iz treće ruke, na temelju klimavih argumenata koji vam češće uzmu novac, nego što vam donesu dobitak.

Također, čak i ako su kod nekog tipstera dostupne najbolje kladioničarske prognoze, postavlja se pitanje isplativosti ulaganja u preuzimanje tih tipova. To znači da od eventualnog profita na listićima morate odbiti uloženi novac u plaćanje tipova, što vam dodatno otežava borbu protiv bookmakera.

Kod takvih tipstera nemate drugog izbora nego igrati s visokim ulogom, kako bi vam se isplatilo kupovanje tipova, a ako vaš ekspert baš tada uđe u negativnu seriju, to može rezultirati značajnim novčanim gubicima.

Baš zbog toga najbolje kladioničarske prognoze za vas su one koji su besplatne, ali svejedno napisane ozbiljno, uz čvrste argumente. No, odluka na koga se kladiti na kraju je uvijek vaša pa svakako prije uplate listića samostalno razmislite o nekom sportskom događaju, uzimajući u obzir savjete tipstera, ali i vlastito poznavanje uključenih momčadi ili sportaša…

Okreni kotač sreće