Popis sportova na koje se danas možete kladiti u Hrvatskoj

Popis sportova za klađenje - nogomet

Najpopularniji sportovi za klađenje definitivno su u našoj zemlji nogomet, košarka, hokej, tenis i rukomet, no popis sportova čiji ishod možete prognozirati zapravo je puno širi…

Ponuda online kladionica u Hrvatskoj sve je šira i raskošnija iz godine u godinu. Danas ne samo što se možete kladiti na svima poznata natjecanja u popularnim sportovima, već i na mnoge egzotične lige, koje se igraju u zemljama kao što su Kambodža, Gabon, Nikaragva ili Tadžikistan.

Nogomet prednjači po opcijama koje imate za klađenje, kako po pitanju dostupnih liga, tako i pri razradi samih utakmica. Također se možete kladiti na košarkaške utakmice diljem svijeta, a i na hokej na ledu, koji se javlja s bezbroj dvoboja od jeseni do proljeća.

U Hrvatskoj popis sportova omiljenih za klađenje ne bi bio potpun bez tenisa, u kojem se možete redovito kladiti na ATP, WTA i Grand Slam mečeve, ali i na manje turnire Challenger i ITF ranga, obično uz streaming uživo koji olakšava prognoziranje pobjednika.

Kladitelji u našoj zemlji uživaju i u klađenju na rukomet, s najviše uplaćenih oklada na reprezentativna natjecanja, no imaju pravo kladiti se i na različite klupske lige, od španjolske i njemačke do austrijske, talijanske i SEHA lige.

Ovo su svakako najpopularniji sportovi kojima možete prognozirati ishod u hrvatskim kladionicama, no to definitivno nije sve. Ako posjedujete znanje o nekom manje razvikanom sportu, dobra je vijest da ćete ga u današnje vrijeme moći pronaći u ponudi domaćih priređivača igara na sreću…

Od zimskih do borilačkih sportova i utrkivanja

Osim na nogomet, košarku, tenis, hokej i rukomet, u Hrvatskoj su vrlo popularni za klađenje bejzbol i američki nogomet, koji imaju svoje profesionalne lige u SAD-u. Razrada utakmica je detaljna, a na njihov ishod možete se kladiti i uživo.

Popis sportova kojima možete predviđati ishod uključuje i neke koji se odvijaju na snijegu i ledu. Skijanje, skijaški skokovi i biatlon redovito su u ponudi domaćih kladionica, a povremeno su vam ponuđene oklade na skijaško trčanje, sanjkanje i bob, s tim da je najbolji izbor zimskih sportova za klađenje za vrijeme Zimskih olimpijskih igara.

Popis sportova za klađenje - biatlon

A tu su i brojni borilački sportovi. Među njima dominiraju MMA i boks, sportovi u kojima se možete kladiti na svaki važan meč, a naići ćete i na kickboxing, tajlandski boks pa čak i na Bare Knuckle dvoboje bez rukavica.

Jedna od najboljih opcija za klađenje svakako je motosport. Klađenje na Formulu 1 znalcima daje fantastičnu priliku da dođu do profita u domaćim kladionicama, dok se isplati u Hrvatskoj kladiti i na MotoGP. Povremeno ćete naići u ponudi i na oklade na WRC.

Popis sportova na koje se možete redovito kladiti još uključuje pikado, stolni tenis, snooker, biciklizam, vaterpolo, atletiku, odbojku, kriket i ragbi, koji se javlja u svojim Rugby League i Rugby Union verzijama…

Popis sportova uključuje i e-sport

Posljednjih godina popis sportova na koje se možete kladiti proširen je video igrama, od kojih neke nude potpuno poštena pravila sudionicima i zbog toga privlače milijune gledatelja.

Tu vrijedi izdvojiti League of Legends, Dota 2CS:GO, čije dvoboje gotovo svakodnevno možete prognozirati uz streaming uživo samih mečeva, a u ponudi hrvatskih kladionica još ćete pronaći Valorant, King of Glory, Fifu i StarCraft.

Esport klađenje - oklade koji igraju gejmeri

A ako preferirate sportsku egzotiku, postoji još nekoliko sportova na koje se možete povremeno kladiti kod domaćih priređivača na sreću. Naime, uz hokej na ledu i hokej na travi, u ponudi su bendi i floorball, još dvije zanimljive igre s palicom, a tu je i u Americi popularni lakros, koji je također sve češće ponuđen za prognozu.

Hurling i keltski nogomet kao najpopularniji sportovi u Irskoj također su dostupni za klađenje u našoj zemlji, a možete se kladiti i na australski nogomet (Aussie Rules), koji je još jedna igra bazirana na ragbi pravilima.

Uz sve to, naišli smo povremeno na egzotičnu borilačku vještinu Kabaddi, surfanje pa čak i na sumo hrvanje, dok ćete rjeđe kod domaćih kladionica dobiti priliku kladiti se na konjske i kasačke utrke, utrke pasa i Keirin.

Najpopularniji sportovi

Nogomet, hokej, tenis, košarka, rukomet

Često na listićima

MMA, boks, bejzbol, NFL, F1, vaterpolo, odbojka

Redovito u ponudi

Pikado, stolni tenis, snooker, atletika, kriket, ragbi

E-sport

CS:GO, LOL, Dota 2, Valorant, Fifa, StarCraft

Zimski sportovi

Skijanje, skijaški skokovi, biatlon

Egzotika

Bendi, floorball, hurling, lakros, Aussie Rules

 

U svakom slučaju, popis sportova na koje se možete kladiti u Hrvatskoj prilično je širok, što daje šansu i onima sa specifičnim znanjem o manje popularnim sportovima da dođu na svoje i dobiju priliku ostvariti zadovoljavajuću zaradu…

Okreni kotač sreće