Što je Germania šansa i kako je koristiti pri klađenju na nogomet?

Germania šansa

Germania šansa je specijalni tip oklade koji ćete pronaći na nogometnim utakmicama. Donosimo malu analizu mogućnosti koje stoje iza ove opcije za klađenje.

Već više od dva desetljeća Germania spada među lidere na hrvatskom tržištu sportskog klađenja. Započela je s radom još u doba igre u poslovnicama, a zatim se uspješno preselila na Internet, gdje danas nudi vrlo zanimljiv bonus dobrodošlice, u vrijednosti do čak 1000 eura.

Germania je svoj fokus oduvijek usmjeravala prije svega na popularne sportove u Hrvatskoj. Zato ćete u ovoj online kladionici pronaći detaljnu razradu košarkaških, rukometnih i hokejaških utakmica, kao i teniskih mečeva. A posebno raskošna ponuda je na nogometu, gdje ćete uočiti i neke oklade koje konkurencija ne nudi.

Tako je nastala Germania šansa. U pitanju je prilika da dođete do dobitka čak i ako jedna od vaše dvije prognoze ne bude točna. To je ono što privlači igrače kod ovog priređivača igara na sreću, zbog čega donosimo malo objašnjenje što se iza svega toga skriva…

Germania šansa u 7 različitih oblika

Germania šansa nije jedna oklada. Radi se o više različitih opcija, od kojih imate pravo izabrati onu za koju smatrate da ima najveće izglede donijeti vam dobitak.

Germania dizajn

Ono po čemu je Germania šansa posebna svakako je to što vam nudi dvije različite oklade spojene u jednu. No, od klasičnih kombinacijskih oklada se razlikuje po tome što je dovoljno pogoditi samo jednu kako bi vam bio priznat dobitak. Dakle, idealna je to prilika za oprezne kladitelje, one koji vole imati velike izglede za točno predviđanje na svakom paru kojeg odigraju.

Što se samih opcija za klađenje tiče, Germania šansa se javlja u ovih 7 oblika:

  • pobjeda domaćina na utakmici ili vodstvo nakon prvog poluvremena,
  • pobjeda domaćina ili 3+ pogodaka na utakmici,
  • neriješeno na utakmici ili neriješeno na poluvremenu,
  • pobjeda gosta ili vodstvo gosta nakon prvog poluvremena,
  • oba daju gol u prvom ili drugom poluvremenu,
  • dva ili više gola u prvom ili u drugom poluvremenu,
  • tri ili više gola u prvom ili drugom poluvremenu.

Dakle, Germania šansa povezuje klađenje na prvo poluvrijeme s okladama na zbroj golova, konačni ishod utakmice i oba tima daju gol. Po svojim osnovama podsjeća na okladu poluvrijeme ili kraj koja također donosi dobitak čak i u slučaju polovično pogođene prognoze.

Kako iskusni igrači koriste Germania šansu?

Ako vam je zanimljiva oklada Germania šansa, morate znati da nije svaka ponuđena opcija isplativa. Naime, morate dobro razmisliti kakav stil igre na travnjaku očekujete, kako biste pogodili neki od postavljenih koeficijenata.

Germania ponuda

Neke kvote su ovdje i prilično niske, oko 1.30, što baš i nije isplativo, budući da su u pitanju prognoze za koje uvijek postoje izgledi da se na travnjaku izjalove. Zbog toga iskusni igrači prije svega igraju Germania šansu na koeficijent 1,70 ili veći, koristeći one opcije koje imaju najbolje izglede pretvoriti se u realnost.

Izdvajamo opciju oba tima daju gol u prvom ili u drugom poluvremenu. U prošlosti je to bila oklada osuđena na propast, no nogomet se zadnjih godina mijenja. U Premiershipu i Bundesligi ova prognoza sve češće prolazi i zato je treba imati na oku.

Isto vrijedi i za okladu na dva gola u prvom ili u drugom poluvremenu pa čak i na tri u nekom od poluvremena. Naravno, u današnjem nogometu oklada na pobjedu domaćina, uz rezervnu prognozu na 3 ili više golova na utakmici apsolutno je najizglednija opcija Germania šansa ponude. No, zato su i kvote sve manje.

U svakom slučaju, Germania šansa je dodatna zanimljiva opcija za oprezne hrvatske kladitelje. Daje vam priliku doći do punog dobitka čak i ako pola vaše prognoze bude pogrešno. Međutim, ključno je igrati ovakav tip oklada isključivo na krupne kvote, na onim opcijama za koje je vaša analiza pokazala da su najizglednije.

Ako pak ne možete uloviti izdašan koeficijent koji je izgledan uz Germania šansu, tada se svakako okrenite drugim među stotinama opcija za klađenje koje su vam dostupne na istoj utakmici…

Okreni kotač sreće