Što je to Favbet bonus tečaj dana i isplati li se koristiti?

Favbet bonus tečaj dana

Favbet bonus tečaj dana daje vam priliku igrati s uvećanom kvotom u odnosu na uobičajene. Donosimo mali vodič kako koristiti ovaj zanimljiv tip oklade.

Iako se pojavio tek u prošlom desetljeću na hrvatskom tržištu, Favbet se brzo probio među lidere među sportskim kladionicama. To može zahvaliti prije svega vrlo visokim kvotama na svojoj web stranici, kao i besplatnim prijenosima Lige prvaka i Premiershipa.

Uz sve to, Favbet nudi bonus dobrodošlice do 700 eura, kao i mobilnu aplikaciju svojim korisnicima. A jedna od njegovih zanimljivih ponuda svakako je i Favbet bonus tečaj dana.

Na kojim sportovima se javlja Favbet bonus tečaj dana?

Favbet bonus tečaj dana uočit ćete posebno izdvojen na naslovnici ove kladionice. Nalazi se na samom vrhu s lijeve strane, nakon čega slijede posebno istaknute važne utakmice.

Bonus tip nije ništa novo u hrvatskim sportskim kladionicama. Još tamo početkom novog milenija bio je dostupan kod baš svih priređivača sportskog klađenja.

Favbet uvećani tečaj

Međutim, Favbet bonus tečaj dana je zanimljiv zato što se ne radi o jednoj ili dvije utakmice, već o čitavom nizu različitih sportskih događaja. Dominira nogomet s 5 do 10 različitih utakmica unutar ove ponude, a tu su onda još košarka, tenis, rukomet, hokej pa čak i futsal.

Dakle, radi se o raznolikim sportovima pa možemo reći da gotovo svaki kladitelj može pronaći barem jednu utakmicu koja mu je zanimljiva u Favbet bonus tečaj odjeljku. Zato iskusni igrači prvo pogledaju što se ovdje nudi, prije nego krenu dalje istraživati ponudu…

Kako koristiti Favbet bonus tečaj dana?

Favbet bonus tečaj dana ne samo što uvećava koeficijente pri klađenju na pobjednika utakmice, već i na zbroj golova. To je još jedna stvar po kojoj je ova ponuda jedinstvena.

Favbet bonus tečajevi

Pa ćete tako uočiti kvote 1.95 i 2.00 na okladi više ili manje od 3.5 postignutih golova, što je zaista velikodušna ponuda u današnjem svijetu klađenja. Uvećani su koeficijenti i ako se kladite na pobjednika, a na rukometu te hokeju i na dvoznak.

Koristiti Favbet bonus tečaj dana nije problem. Na vama je samo kliknuti na one kvote koje smatrate da će proći i pojavit će se na vašem listiću. Odlično je što imate pravo kombinirati više njih, što znači da se na vašem listiću može naći više uvećanih tečajeva. To vam daje priliku da u prilično poštenim uvjetima odmjeravate snage s bookmakerima. Zato ovu ponudu ima smisla provjeriti prije nego krenete slagati svoje kombinacije.

Je li Favbet bonus tečaj dana navlakuša?

Favbet bonus tečaj dana daje vam priliku da igrate s uvećanim koeficijentima, što dugoročno povećava vaše izglede da dođete do zarade. Bookmakeri si ostavljaju zbilja minimalnu prednost i to su uvjeti koji su odlični za klađenje.

Svejedno, mnogi kladitelji se pitaju je li ova ponuda ipak navlakuša. Stavlja li Favbet ovdje isključivo one utakmice za koje vjeruje da im je najteže pogoditi ishod? Ispada li na kraju da si otežavamo put do dobitka ako ganjamo ovakve uvećane kvote?

Nema sumnje, Favbet vam definitivno neće uvećati koeficijent na onom paru na kojem je sasvim izgledno kako će završiti. Uglavnom su to utakmice na kojima su kvote na favoritu od 1.70 do 2.30, a znamo da takvi dvoboji mogu svakako završiti. Tu je i nešto dvoboja s nižim koeficijentima na favorita, no u njima autsajder obično ima više potencijala nego što to na prvi pogled izgleda.

Naravno, Favbet bonus tečaj dana nije osmišljen kako bi vam dao primamljive, a lake koeficijente za klađenje. Zna tu biti i ponešto zamki. Međutim, ako ste i inače razmišljali o nekoj utakmici i onda je uočili ovdje, tada svakako trebate uzeti uvećani tečaj i tako si dodatno podebljati potencijalni dobitak na listiću.

A ponuđenih dvoboja s uvećanim kvotama je ovdje uvijek velik broj. Nemoguće da svaki bude navlakuša. Zato iskusni igrači cijene ovu ponudu Favbet kladionice, svjesni da im uz pravilan pristup povećava izglede da dođu do željene isplate…

Okreni kotač sreće