Što nudi GGBet kladionica i je li legalna u Hrvatskoj?

GGBet kladionica

GGBet kladionica poznata je po detaljnoj razradi oklada na e-sport, kao i po raznolikim promocijama kojima pokušava privući hrvatske igrače. Donosimo što sve trenutno nudi, ali i informacije o njezinoj legalnosti.

Europa je trenutno krcata priređivačima igara na sreću koji tvrde da nude najbolje uvjete za igru igračima sportske prognoze. Tu spada i GGBet kladionica, još jedna od onih koje na svojoj stranici nude online klađenje, kao i internetsko kockanje.

GGBet se u prošlosti nije mnogo promovirao u Hrvatskoj, niti pute affiliate stranica, ni na društvenim mrežama. No, u posljednje vrijeme agresivnije cilja na tržište u našoj regiji, uključujući i hrvatske zaljubljenike u sportsko klađenje.

Baš zbog toga donosimo malu analizu svega što ćete pronaći ako postanete korisnik GGBet kladionice, s posebnim fokusom na najvažnije pitanje, je li uopće ovaj priređivač igara na sreću legalan u Hrvatskoj…

Fokus na e-sport, bonusi nepovoljni

Kladionica GGBet jedna je od rijetkih koja je odlučila gurnuti e-sport ispred nogometa, košarke, tenisa, rukometa i hokeja.

Na njezinoj web stranici u prvom su planu Dota 2, League of Legends, CS:GO i brojne druge video igre, na koje se možete kladiti prije početka mečeva, ali i za vrijeme njihovog trajanja.

GGBet e-sport

Razrada oklada na e-sportu je prilično dobra, što ne iznenađuje kad znamo da se GGBet specijalizirao upravo za klađenje na ovaj tip nadmetanja. Na popularnim pak sportovima u Hrvatskoj naći ćete slične opcije za igru kao i u domaćim kladionicama. Kvote su solidne na onim utakmicama na koje se igrači najviše klade, ali su puno skromnije kad se u pitanju manje razvikana natjecanja, uključujući i HNL.

No, ono što upozorava da ovo nije priređivač igara na sreću koji previše cijeni svoje korisnike svakako je činjenica da bonusi dolaze uz vrlo teške uvjete reinvesticije. Pa vam tako GGBet daje samo 5 dana za reinvesticiju čak 40 puta bonusa dobrodošlice za online casino, što je apsolutno suludo. To znači da biste trebali igrati od jutra do mraka da ga uspješno reinvestirate, s upitnim izgledima dolaska do profita.

GGBet bonusi

S druge strane, bonus dobrodošlice za klađenje morate reinvestirati čak 17 puta u 5 dana, što je potpuno neizvedivo. Zato se ovdje možete samo nadati da će vam GGBet dodijeliti pokoju besplatnu okladu, jer to je jedino isplativo od dostupnih promocija. To se događa s vremena na vrijeme, no nedovoljno često. Međutim, čak i da su bonusi primamljiviji, još uvijek ostaje problem pitanja legalnosti ove kladionice…

GGBet bez licence Ministarstva financija

Iako dozvoljava registraciju igračima iz Hrvatske, GGBet se zapravo nikad nije potrudio izvaditi legalne papire za poslovanje u našoj zemlji.

Dapače, ima licencu dobivenu na karipskom otoku Curacao. To nije rijetkost među europskim kladionicama, ali može predstavljati komplikaciju jednom ako naiđete na probleme s isplatom vašeg zasluženog dobitka.

Ggbet uživo

Drugim riječima, nema vas tko zaštititi ako GGBet odluči da vam ne želi isplatiti vašu zaradu, prema svoj pravilniku u kojem se uvijek može naći neki skriveni razlog da to zaista i napravi. Zbog toga ne samo što ova kladionica nije legalna u Hrvatskoj, već nije ni preporučljivo u njoj kreirati profil.

Svakako da ćete se izvući ako ovdje ostvarite pokoji manji dobitak, no ako zaista postanete uspješni i krenu velike isplate, mogli biste imati problema sa samim priređivačem igara na sreću, kao i s hrvatskom Poreznom upravom…

Koje su alternative GGBet kladionici?

GGBet kladionica možda djeluje atraktivno, no ipak se bolje držati legalnih priređivača igara na sreću u Hrvatskoj. Tu vrijedi izdvojiti Favbet, jer također nudi odlično klađenje na e-sport, kao i brojne druge zanimljive opcije za klađenje. Kvote su često više nego kod europskih kladionica, a listiće možete uplaćivati putem mobilne aplikacije.

Prva Sportska Kladionica još je jedna vrijedna alternativa, jer u njoj ćete pronaći pregršt besplatnih prijenosa utakmica, uključujući španjolsku, talijansku, francusku i nizozemsku nogometnu ligu, kao i brojne teniske turnire. Razrada oklada na manje popularnim sportovima u PSK je vrlo dobra, što vam daje priliku da ganjate dobitak na utakmicama koje prolaze ispod radara bookmakera.

A ne smijemo zaboraviti niti Germania kladionicu, jer u njoj vas čeka sjajan bonus dobrodošlice. Radi se o čak 450 eura, raspoređenih na vaša prva tri depozita, po puno povoljnim uvjetima od bilo čega što trenutno nudi GGBet. Klađenje uživo u Germaniji također je obećavajuće, s čak više opcija za igru nego što ćete naći prije početka utakmica.

U svakom slučaju, GGBet je kladionica koja ima europske ambicije i pokušava izgraditi svoje ime u našoj regiji. No, sve dok ne dobije licencu Ministarstva financija Republike Hrvatske ne bi trebala biti ozbiljna opcija za klađenje našim igračima, pogotovo ne onima koji ciljaju na velike dobitke…

Posluje li GGBet legalno u Hrvatskoj?

GGBet nije izvadio licencu Ministarstva financija Republike Hrvatske. Baš takva licenca je potrebna za legalno poslovanje na teritoriju naše zemlje, što znači da ova kladionica zapravo nema pravo registrirati hrvatske igrače.

Na koje sportove se igrači klade u GGBet kladionici?

GGBet privlači igrače koji igraju video igre i žele se kladiti na ishod mečeva profesionalaca. Naći ćete solidne opcije za igru još uz nogomet, košarku, hokej i tenis. No, ova kladionica zasad nije legalna u Republici Hrvatskoj.

Je li GGBet blokiran u Republici Hrvatskoj?

Iako nema papire za poslovanje u našoj zemlji, GGBet zasad prolazi ispod radara i nije među blokiranim inozemnim online kladionicama.

Okreni kotač sreće