Kako se kladiti na vaterpolo ako želite doći do dobitka

Kako se kladiti na vaterpolo

Vaterpolo je jedan od najpopularnijih sportova u Hrvatskoj. Zato donosimo par savjeta kako se kladiti na vaterpolo, s ciljem dolaska do dobitka u online kladionicama.

U europskim online kladionicama igrači se najviše klade na nogomet, košarku, tenis i hokej na ledu. U Hrvatskoj veliku popularnost ima još rukomet, a odmah ga slijedi i vaterpolo.

Vaterpolo je posebno zanimljiv domaćim kladiteljima tijekom olimpijskih godina. Naime, tada su na rasporedu čak tri velika natjecanja: Europsko i Svjetsko prvenstvo te Olimpijske igre. Dodajmo tome regionalnu ligu, hrvatsko prvenstvo i Ligu prvaka pa postaje jasno da tijekom gotovo cijele godine imate prilike prognozirati ishod vaterpolskih utakmica.

To je razlog zbog kojeg igrače itekako zanima kako se kladiti na vaterpolo, odnosno kako to rade uspješni igrači. U tu svrhu donosimo mali vodič kroz najbolje oklade, kao i kroz strategije koje ima smisla koristiti u online kladionicama…

Specifične oklade važan dodatak osnovnoj

Oni koji znaju kako se kladiti na vaterpolo potvrdit će vam da nećete stići daleko ako se kladite isključivo na ishod utakmice. Naime, prognoziranje pobjednika često ide uz kvotu 1.01 na favorita ili tek malo bolju, što vam maksimalno otežava put do profita.

Vaterpolo klađenje

Srećom, tu su i dodatne oklade na kojima možete uloviti značajno veći koeficijent. Zato naš vodič kroz temu kako se kladiti na vaterpolo mora spomenuti hendikep i zbroj golova.

U pitanju su dvije oklade koje su dostupne na svakoj važnoj vaterpolskoj utakmici u hrvatskim kladionicama. Hendikep vam s jedne strane daje priliku da prognozirate hoće li favorit uvjerljivo stići do trijumfa ili će biti tijesna utakmica. Zbroj golova vam pak omogućuje da predviđate hoće li se dvoboj pretvoriti u golijadu ili neće biti mnogo pogodaka u bazenu.

Odlično je što se također možete kladiti i na broj postignutih golova svake od ekipa. To je lakše pogoditi od zbroja obje ekipe, jer je vaša oklada fokusirana samo na efikasnost jedne momčadi.

Za kraj, spomenimo i klađenje na igrače. Nije problem naučiti kako se kladiti na vaterpolo individualni učinak. Online kladionice ponudit će vam imena vaterpolista i pitati hoće li postići barem jedan gol na utakmici. Za one bolje granica je postavljena na 1.5 ili čak na 2.5 gola. Ako je igrač u formi, definitivno ima smisla tipovati da će se upisati u strijelce, jer kvote znaju biti prilično isplative.

Ne pretjerivati s parovima na listiću

Ako želite postati uspješni, najbolji odgovor na pitanje kako se kladiti na vaterpolo definitivno glasi – hrabro i bez pretjerivanja! Naime, nema smisla staviti na listić 10 favorita s kvotom 1,05 i nadati se da ćete tako svaki put doći do dobitka.

Iako je vaterpolo jedan od sportova s najmanje senzacija na terenu, igranje mikro koeficijenata svejedno vas neće odvesti daleko, pogotovo uz porez na dobitak koji plaćate.

Kako se računa porez na kladionice

Zato je najbolja strategija kako se kladiti na vaterpolo igranje tečajeva od 1.80 na više. Takvih koeficijenata treba igrati jedan do najviše tri na listiću. Time si dajete prostora za povremene promašaje, a opet previđate realne scenarije na utakmici.

Tu u prvi plan dolaze oklade na hendikep, zbroj golova i učinak igrača. Naravno, iza svega mora stajati besprijekorno poznavanje suparnika i svih bitnih faktora koji utječu na rasplet susreta.

Gdje i kako se kladiti na vaterpolo u Hrvatskoj?

Sada kada smo vam približili strategije kako se kladiti na vaterpolo, vrijeme je da napišemo par riječi i o web lokacijama na kojima imate najbolje opcije za igru.

Tu za početak izdvajamo Favbet, jer redovito vas časti besplatnim prijenosima sportskih događaja, uz bonus dobrodošlice do čak 700 eura. Razrada na vaterpolskim utakmicama je solidna, s atraktivnim okladom na broj postignutih golova svake od ekipa u prvom planom.

Germania kladionica odlazi još korak dalje i nudi novim igračima bonus do čak 1000 eura, uvjetovan ishodom vrtnje Kotača sreće. Vaterpolo je ovdje u ponudi svakog tjedna, s kvotama koje prate lidere na hrvatskom tržištu.

Tu je i Prva Sportska Kladionica, poznata po okladama na individualni učinak igrača. Ovdje se redovito možete kladiti na vaterpoliste za koje vjerujete da će se raspucati, a dostupne su i oklade na hendikep koje nerijetko glatko prolaze uz pomno odabrane favorite.

U svakom slučaju, klađenje na vaterpolo ima potencijala, jer nije to jedan od sportova u kojima se bookmakeri dobro snalaze. Zato mnogi iskusni igrači pokušavaju upravo na vaterpolskim utakmicama ganjati profit, prije svega na dvobojima o kojima posjeduju relevantne informacije o formi, ozljedama i motivaciji suparnika…

Okreni kotač sreće