Kakva je kladionica Campobet i je li legalna u Hrvatskoj?

Campobet kladionica

Campobet spada među priređivače igara na sreću koji pokušavaju osvojiti europsko tržište. Otkrivamo kakvu licencu posjeduje i ima li pravo poslovati s hrvatskim korisnicima.

Potkraj prošlog desetljeća pojavilo se nekoliko kladionica sličnog koncepta. Među njima je i Campobet, s ponudom gotovo identičnom onome što su naši korisnici već uočili u ponudi Rabona kladionice.

Campobet se fokusirao prije svega na klađenje uživo, s raznolikim okladama koje možete uplatiti dok su utakmice u tijeku. U njegovoj ponudi tridesetak je različitih sportova, a razrada pojedinih utakmica najbolja je na nogometu, košarci, hokeju na ledu i tenisu.

Nudi vam Campobet i širok izbor e-sport oklada, a i neke sasvim egzotične sportove kakvih nema u mnogo kladionica. Od njih izdvajamo Kabaddi, azijski timski sport za koji većina hrvatskih kladitelja uopće nije čula.

Tu su još i tisuće različitih slot automata, kao i casino igre koje se odigravaju uživo. Promocije pak kreću do 100 eura namijenjenih novim igračima, a nastavljaju se bonusom na depozit, cashback bonusom, poticajem za kombinacijske listiće i uvećanim kvotama na Ligi prvaka.

Campobet naslovnica

Sve u svemu, Campo Bet je postavio svoju web stranicu na čvrste noge, no nije mnogo brinuo o papirima potrebnima za poslovanje. Zato je njegova web adresa trenutno blokirana na teritoriju naše zemlje, što jasno govori da i dalje nije legalan u Hrvatskoj…

Kakvu licencu Campobet ima?

Campobet je krenuo s licencom izdanom na otoku Curacao, no u međuvremenu je dobio papire za poslovanje na Malti. MGA licencu koriste i drugi poznati europski priređivači igara na sreću, no u Hrvatskoj ona nije priznata Zakonom o igrama na sreću.

Campobet ponuda

Ova kladionica nikad se nije potrudila dobiti dozvolu za rad u Hrvatskoj od našeg Ministarstva financija, zbog čega joj je već godinama blokirana stranica. Naravno, već uz jednostavni VPN možete izbjeći tu blokadu i doći do svog profila, no igranje na web stranicama koje nisu regulirane prema hrvatskim zakonima uvijek je veliki rizik.

Campobet čak ni ne nudi uplate i isplate u kriptovalutama, što bi mu donekle dalo opravdanje za pokušaj poslovanja u Hrvatskoj. No, istina je, hrvatskim igračima dopušta da kreiraju svoj profil i klade se.

Campobet promocije

S manjim isplatama iz ove kladionice vjerojatno ćete se izvući nekažnjeno čak i ako ih šaljete na bankovni račun. No, veći dobici mogli bi vas dovesti do problema s Poreznom upravom, zbog online kladionice koja zapravo nema bolju ponudu od vodećih domaćih priređivača sportskog klađenja…

Koje su alternative Campobet kladionici u Hrvatskoj?

Dakle, Campobet nije legalan u našoj zemlji, što znači da kod njega otvarate račun za klađenje na vlastiti rizik. Dobra je pak vijest da ćete naći u Hrvatskoj nekoliko priređivača igara na sreću koji su mu itekako dostojna zamjena pa je to svakako sigurnija opcija za vaš novac.

Vrijedi prije svega izdvojiti Favbet, jer u njemu vas čeka besplatni streaming utakmica Premiershipa i Lige prvaka, što nećete naći u Campobet kladionici, a ni u većini drugih. Kvote su pak iznimno visoke, pogotovo na popularnim sportskim dvobojima, uz personalizirane bonuse koji će vam dati priliku redovito se dokopati besplatnih oklada i bonusa na depozit.

Tu je i Germania kladionica, sa svojim primamljivim bonusom za nove igrače koji možete dobiti u vrijednosti prvog depozita do čak 1000%. Dakle, imate pravo uzeti deset puta veći bonus od vaše novčane uplate, što je ponuda kakva se rijetko viđa u svijetu klađenja. Na vama je samo okrenuti Kotač sreće i nadati se da će se zaustaviti na maksimalnoj vrijednosti bonusa, uz koji postaje izuzetno lako dokopati se profita.

Za kraj, spomenimo i Prvu Sportsku Kladionicu u kojoj ćete pronaći širok izbor sportova, ništa lošiji od onog što nudi Campobet. Mobilna aplikacija olakšava vam pak dolazak do željenih oklada. Raznolike metode plaćanja i korisnička služba do koje možete putem chata uživo dodatni su ovdje plus za aktivne kladitelje.

Sve u svemu, Campobet ima svoje mjesto na europskoj karti kladionica. No, zasad se nije potrudio dobiti legalne papire za poslovanje u Hrvatskoj, zbog čega domaći igrači ipak traže alternativna rješenja za uplaćivanje vlastitih listića…

Isplati li se kladiti u Campobet kladionici?

Campobet kladionica ima pristojne kvote i zanimljiv izbor bonusa. Međutim, nikad nije izvadila licencu za rad u Republici Hrvatskoj pa nije dobro rješenje za vašu dugoročnu strategiju.

Koji sportovi su u prvom planu u Campobet kladionici?

Campobet nudi svojim korisnicima klađenje na tridesetak različitih sportova. Najbolja razrada utakmica je na nogometu, hokeju, košarci i tenisu. Solidne opcije su i na američkim profesionalnim natjecanjima. Šteta što radi ilegalno na našem tržištu.

Traži li Campobet alternativni link za pristup računu?

Da, Campobet je među blokiranim kladionicama u Hrvatskoj. Razlog je poslovanje bez valjane licence u našoj zemlji. Do računa možete putem alternativnog linka ili uz pomoć VPN-a. No, duguročno ova web stranica za klađenje definitivno nije pravo rješenje, pogotovo ako planirate ostvarivati velike dobitke na vašim listićima.

Okreni kotač sreće