Kakva je William Hill kladionica i je li legalna u Hrvatskoj?

William Hill kladionica

S tradicijom priređivanja sportskog klađenja dugom gotovo stotinu godina, William Hill dobro je poznato ime hrvatskim igračima. Zato donosimo analizu najvećih prednosti i nedostataka ove britanske kladionice.

Klađenje na ishod sportskih utakmica postoji već stotinama godina, a jedna od tvrtki s najdužom tradicijom pružanja usluge kladionice svakako je William Hill.

Ovaj britanski priređivač igara na sreću započeo je s poslovanjem još tamo 1934. godine, a svoj je fokus tada usmjerio na klađenje na konjske utrke. S vremenom je William Hill svojoj ponudi dodao i u Hrvatskoj popularne sportove kao što su nogomet, košarka, hokej, rukomet i tenis, no utrke konja i dalje se nalaze na središnjem mjestu njegove web stranice.

Svejedno, neko vrijeme William Hill u svoju je kladionicu privlačio i solidan broj hrvatskih igrača, željnih iskušati kako izgleda klađenje u Velikoj Britaniji.

Pa iako je tome došao kraj posljednjih godina, svejedno donosimo malu analizu prednosti i nedostataka William Hill kladionice, kao i popis najboljih alternativnih rješenja ako u njoj nemate pravo izraditi korisnički profil…

Stabilne kvote i skromni bonusi

William Hill jedna je od rijetkih tradicionalnih kladionica s uspješnom transformacijom iz fizičkog poslovanja u priređivanje klađenja na Internetu.

Zato među internetskim kladionicama koje trenutno dominiraju u Europi William Hill definitivno ima najdužu tradiciju, no to ne mora nužno značiti da i nudi najbolje koeficijente. Baš suprotno, kod ovog priređivača igara na sreću kvote su vrlo prosječne na nogometnim utakmicama, kao i na većini drugih popularnih sportova u našoj zemlji. Pozitivno je barem što su stabilne i previše ne osciliraju.

William Hill ponuda

Iznimka tome je košarka, jer tu postoji vrlo dobra razrada oklada na učinak igrača, dok pozitivnu ocjenu mogu dobiti i opcije za klađenje na tenis uživo.

Ipak, William Hill i dalje najbolje mogućnosti za igru nudi na konjičkim utrkama, na koje se možete kladiti praktički 24 sata dnevno. U ponudi su utrke iz svakog kutka svijeta, s brojnim opcijama kako složiti listić. Na raspolaganju također imate prijenose s hipodroma, što olakšava vašu prognozu, no toliko je tih utrka da se lako pogubiti u svemu tome, pogotovo ako pokušavate pratiti previše konjičkih natjecanja odjednom.

WIlliam Hill promo

Što se pak bonusa tiče, Hill je prilično škrt. Radi se o 10 ili 20 funti besplatnih oklada, čak i za nove igrače. Uglavnom su ponude vezane uz konjske utrke ili nogomet, dok na ostalim sportovima teško da ćete dobiti priliku igrati s gratis sredstvima…

Ima li William Hill licencu u Hrvatskoj?

Iako još uvijek smatra hrvatske igrače dobrodošlima, ova britanska kladionica zapravo nikad nije izvadila licencu kod Ministarstva financija Republike Hrvatske. Dakle, projekt William Hill Hrvatska nikad nije zaživio.

William Hill promocije

Istina je, ima niz dobivenih licenci, uključujući MGA i GGC, no niti jedna od njih mu ne daje za pravo priređivati sportsko klađenje u našoj zemlji. Jedino bit to William Hill Croatia podružnica omogućila, s adekvatnom licencom za rad u Hrvatskoj.

Pristup mu je također otežan blokadom. William Hill alternativni link neko je vrijeme bio dostupan, ali je kasnije nestao. Zato umjesto da tražite William Hill alternative link, ne preostaje vam ništa drugo nego koristiti VPN kako biste došli do svog računa.

Mnogo muke zbog koeficijenata koji nisu pretjerano visoki, kao i bonusa koji kaskaju za konkurencijom. To je razlog zašto sve manje hrvatskih igrača bira William Hill, već se odlučuju za njegove legalne alternative…

Koje su alternative William Hill kladionici?

Budući da spomenuta britanska kladionica ne posluje legalno u našoj zemlji, a ni nema ponudu zbog koje vrijedi riskirati u njemu otvarati račun, hrvatski igrači okrenuli su se njegovim alternativama.

Tu svakako vrijedi spomenuti kladionicu Favbet, u kojoj su koeficijenti znatno veći nego kod ovog britanskog priređivača igara na sreću. Čeka vas i puno atraktivniji bonus dobrodošlice, a streaming unutar profila uključivao je dosad čak i Premiership te Ligu prvaka.

U Germania kladionici dobit ćete pak darove uz vaša prva tri depozita, u vrijednosti do 450 eura, što William Hill nikad nije nudio svojim korisnicima. Uz to, čeka vas kod Germanije odlična razrada oklada na tenis, kao i zanimljive opcije za igru na klađenju uživo na košarku i nogomet.

Za kraj, spomenimo još i Prvu Sportsku Kladionicu, s najdužom tradicijom priređivanja sportskog klađenja u našoj zemlji. U PSK ćete pronaći širok izbor sportova, baš kao i u William Hill kladionici, no s ponudom puno bolje prilagođenom potrebama hrvatskih kladitelja, željnih svoje sportsko znanje pretvoriti u izdašan dobitak…

Isplati li se igrati u William Hill kladionici?

William Hill nema licencu za rad u Republici Hrvatskoj. Blokiran je na teritoriju naše zemlje što komplicira vaš put do profila. Ponuda također nije impresivna pa i zapravo nije neki gubitak što hrvatski igrači ovdje sve teže dobivaju priliku igrati.

Po čemu se ističe William Hill kladionica?

William Hill ima najdužu tradiciju priređivanja igara na sreću, od svih današnjih poznatih online kladionica. Ističe se odličnom ponudom na konjičkim utrkama, kao i solidnom ponudom nogometa.

Nudi li William Hill bonuse hrvatskim igračima?

William Hill nema bonuse za hrvatske igrače vrijedne spomena. Nema ni licencu za rad na hrvatskom teritoriju pa nema nekog smisla tražiti njegovu ponudu na Internetu.

Okreni kotač sreće